2 aplicații noi și faine pentru foto-video pe Android

Aveam o listă mai lungă cu aplicații foto video pentru Android ce au urcat în popularitate recent, și le-am testat pe toate, ca să nu o mai faceți voi. La final am rămas cu două faine pe care vi le recomand, pe lângă binecunoscutele Snapseed pentru editare foto și Quik pentru editare video:

Selfissimo!

Asta e o aplicație foto făcută de echipa de cercetare de la Google, utilă mai ales dacă faci multe selfies cu telefonul, eventual cu gașca. Funcționează similar cu cabinele foto de la nunți, pornești aplicația, te pui cu prietenii în fața camerei și ea face poze de fiecare dată când detectează mișcări în cadru. Când te saturi oprești pe stop. La final ai un colaj de poze pe care îl poți salva, sau selectezi pozele care îți plac. Prinde bine la petreceri.

InShot – Editor video & foto

Folosesc mult Quik și VivaVideo Pro pentru editat clipuri video pe telefonul, dar aplicația asta nouă vine cu niște filtre și efecte faine pentru video și foto, plus că permite să inserezi în clipuri animații, texte și emoji, iar la final poți exporta la calitate full HD, fără watermark. Obții clipuri profi, fără să îți bați capul prea mult. Dacă vreți mai multe filtre și efecte au și o versiune premium.

Voi ce aplicații foto-video mai folosiți pe telefon?

Recomandă prietenilor!
  • 9
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Sergiu Bungărdean

De FilmoraGo ce zici? E pentru video. Nu e la fel de cunoscuta precum Quik, are cred ca de 3 ori mai putine descarcari, dar isi face treaba excelent. O recomand cu drag.

Marius Sescu

Nu am testat-o, dar din ce văd e limitată la 720P, nu exportă full HD.

Magda

Si Photoshop Express e draguta si cu putina rabdare transformi o poza banala intr-una chiar buna!