fbpx

Cum ne ajută tehnologia să ne pregătim pentru viitor

Orange face ceva frumos pe platforma #PentruMaine. Dacă te filmezi răspunzând la întrebarea „Ce poți face tu astăzi, pentru mâine, cu ajutorul tehnologiei?” ei donează pentru fiecare clip urcat o bursă de studiu de 1 lună pentru un copil din mediul rural, din programul „Vreau în clasa a X-a” al celor de la World Vision.
Poți urca filmarea direct aici. Bonus, dau și ceva premii celor ce urcă clipuri.

Și povestea mea: Cu 12 ani în urmă, când am început eu să lucrez în marketing, nu aș fi crezut că după câțiva ani voi porni o agenție digitală, iar majoritatea clienților vor fi din alte orașe sau alte țări.

Tehnologia nu era la nivelul de azi, nu aveam smartphone-uri puternice ce te ajută să lucrezi de oriunde, nu aveam atâtea rețele sociale, platforme de comunicare, aplicații în cloud și site-uri ce îți permit să colaborezi cu parteneri, clienți și angajați, de oriunde din lume. Nu aveam așa de multă libertate.

Dacă am învățat ceva din toate astea e faptul că tehnologia ne poate schimba complet viețile, cum a schimbat-o și pe a mea. Și ce putem face pentru a fi pregătiți pentru viitor este să nu rămânem prinși în trecut, să ținem pasul cu noile tehnologii. Schimbarea e bună.

Contribuie și tu la capsula digitală a timpului!
Înregistrează un mesaj video de 30 de secunde în care să răspunzi la întrebarea „Ce poți face azi Pentru Mâine cu ajutorul tehnologiei?”, iar mesajul tău va fi stocat în cloud timp de 10 ani.
Cu fiecare clip înscris, vei susține un elev din mediul rural să meargă la liceu. Orange România va dona în numele tău o bursă de 1 lună adolescenților din programul Vreau în clasa a 9-a al Asociației World Vision.
Mai mult, îți oferim trei premii Lenovo Yoga Book, prin tragere la sorți. Pentru că binele merită răsplătit.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *