Aplicații pentru agățat pe internet

Apar tot mai multe aplicații online și pentru smartphone-uri menite să ușureze găsirea unei perechi, fie că e vorba de prietenie, dragoste, sex sau gelozie. Ultimele de care am aflat eu:

Bang Your friends – aplicație care îți afișează prietenii/prietenele de pe Facebook care ar face sex cu tine. Un fel de fuck buddy/friends with benefits, varianta online. Presupun că Facebook le va tăia macaroana în curând.

bang with friends

Tinder – aplicație pentru smartphone care îți arată persoanele de sex opus din apropierea ta care te plac și te conectează cu ele/îți afișează informațiile personale doar dacă și tu le placi pe ele. Conceptul e interesant.

tinder

Bonus, în Brazilia site-ul Namoro Fake te ajută să închiriezi o prietenă pe Facebook, care îți va lăsa comentarii pe profilul tău, ba chiar își va schimba statusul relației. Se pare că site-ul e popular printre cei care vor să își facă prietenele geloase pe Facebook. Proprietarii susțin că prietenele de închiriat sunt reale, deși eu mă îndoiesc.

namoro fake

În ritmul ăsta nu va mai invita nici un băiat fata la un suc, toți vor dori să se combine pe internet. Un avantaj pentru cei care nu vor uita să fie romantici.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Ergo
Vizitator
Ergo

curios din fire am dat bang.. problema e ca nu poti da un-bang..nici daca te razgandesti :)) probabil dispare prin dezinstalarea aplicatiei dar nu sunt sigur asa ca aveti grija ce vreti sa bang-uiti :))
iar modul de a shareui(aka. a trimite invite prin facebook) aplicatia cu potentiala partenera de bang e mai mult decat cheesy practic e la fel cu a-i trimite mesajul pe facebook.. poate ar fi fost mai ok daca integrau si o sectiune “home” in care se punea accentul pe vanzarea de pantofi sau poze cu pisici…iar de acolo incepea povestea lol

Ergo
Vizitator
Ergo

app http://www.youtube.com/watch?v=htifSPDmMvs&list=SPuiBx681uVklckN88o7EgM8IMXebhEOA3
poti vedea dinainte sa dai accept aplicatiei prin fb cati prieteni de ai tai o au instalata..deci e practic vezi daca e inutila din start :)) nu ca ar fi utila altundeva in afara americii