fbpx

După 2 ani cu un aspirator robot, tot aspiratorul de la Karcher e baza

Zilele trecute mi-am dat seama că s-au făcut 2 ani de când în casa noastră a intrat un membru nou și agitat, mai exact un aspirator robot de la Xiaomi. Era fix perioada aia în care toată lumea, inclusiv bunica ta, își cumpărau din astea, și eu romantic fiind eu m-am gândit că e un cadou ideal pentru 8 Martie. Romantic nu prea a fost cadoul, dar de 2 ori pe săptămână îl pornim și îl punem să se plimbe prin camere.

O mică paranteză aici, băieți, nu vă recomand să faceți cadou de 8 Martie aspiratoare, mixere, cratițe sau orice ține de activitățile domestice, aparent nu sunt niște cadouri foarte apreciate de jumătățile noastre, chiar dacă logica noastră – te ajută în casă, e bună. Mergeți pe bijuterii, parfumuri, jucați la sigur. 🙂

Revenind la povestea cu aspiratoarele robot, din ce am citit au evoluat foarte mult în ultimii 2 ani, acum curăță mult mai bine, au și stație unde își golesc automat rezervorul de praf, cele cu mop chiar șterg, nu doar lasă urme de apă pe parchet, deci lucrurile evoluează. Noi încă suntem mulțumiți de cel luat acum 2 ani, cu mențiunea că aveam așteptări realiste de pe atunci, nu speram să facă el curățenie completă, în locul nostru.

Faza e așa, aspiratoarele robot sunt ideale pentru curățenia de întreținere. Își fac treaba dacă nu vrei să vezi praf pe jos, dacă ai animale de casă și vrei să menții un pic ordinea, noi îl pornim cam de 2 ori pe săptămână și rezultatele sunt decente.

Totuși, când vine vorba de curățenia aia serioasă, trebuie să punem noi mâna, cel puțin o dată sau de 2 ori pe lună, și pentru asta folosim un aspirator karcher, care deja face 4 ani în familie, mai exact un SE 6.100 . Sigur, e mult mai mare, e mai zgomotos, și nu funcționează singur, trebuie să pui tu mâna, să îl cari după tine, să freci tu covoarele, mochetele, chiar și canapelele, că are și funcție de spălare.

Totuși, dacă dăm inconvenientele astea la o parte, e ce trebuie, e ideal pentru cei care vor curățenia aia exemplară, din reclame. E perfect pentru gospodinele și gospodinii care vor să facă lucrurile cu mâna lor, nu să ducă la curățătorie covoarele sau să cheme firmele de curățenie acasă, când e canapeaua murdară.

E aspiratorul recomandat pentru cleaning freaks, aș zice, iar mâța noastră când îl pornim nu mai știe pe unde să se ascundă.

Probabil asta e soluția optimă, să ai un aspirator robot pentru curățenia zilnică, și unul serios, pentru curățenia de sărbători.

Voi cu ce mai aspirați prin casele voastre? 🙂

Recomandă

7 Comentarii

  1. Dyson V8 rupe; și nu tre să îl cari după tine, oferă o portabilitate pe care nu o percepeam până să ajung să îl folosesc

    dar Karcher ăsta e o glumă când vine vorba de să fie ce trebuie
    și Dyson la fel doar că la Dyson e mai lejeră și comodă utilizarea

    aspirator absolut extraordinar este Kirby și nu e degeaba +2k €; dar l-am văzut în acțiune și într-adevăr face diferența; nu mi l-am permis însă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *