fbpx

Am testat un aspirator robot ieftin, la 25 de euro. Vezi ce poate face

Probabil ați fost și voi asaltați în ultima perioadă de reclame pentru diverse tipuri de aspiratoare robot ce promit să îți facă casa lună, să te scape de praf, dacă scoți din buzunar câteva sute de euro. Acelea vin cu aplicații pe telefon, maparea
hărții locuinței și alte funcții, si fac parte din categoria top aspiratoare robot.

Ei bine, eu am testat un aspirator robot la 25 de euro, vine cam în 30 de zile de pe Gearbest. Funcționează foarte simplu, doar îl încarci, apeși un buton și îl lași să se plimbe prin casă.

Nu e un brand cunoscut, de fapt pe el scrie doar CleanRobot. L-am luat pentru că e ieftin, are recenzii ok și în cel mai rău caz, dacă nu îl folosesc eu pentru aspirat au fetele mele o jucărie nouă, deja ele cred că l-am cumpărat pentru transportul poneilor dintr-o cameră în altă.

Mai jos aveți un video unboxing al robotului aspirator și o mică demonstrație:

În cutie aveți robotul, un cablu USB pentru încărcare și o foaie cu instrucțiuni, în chineză, dar cu poze. Oricum, nu e nimic complicat în spate, trebuie doar să aveți grijă să scoateți capacul de protecție pentru roata ce direcționează robotul, să îl porniți și să îl lăsați în camera unde vreți să aspire praful de pe jos. Când se umple de praf goliți rezervorul. Am remarcat că aspiră bine praful, firele de păr, dar nu a comentat nici la bucăți de hârtie sau de plastilină.

Se încarcă în 2-3 ore, bateria ține cam 1-1,5 ore, e un aspirator robot simplu, bun pentru cineva ce nu are treabă cu tehnologia sau nu vrea să își bată capul cu aplicații pe telefon. Nu poate fi comparat cu aspiratoarele robot scumpe, dar 25 de euro îi merită. Curăță praful pe suprafețe drepte, curăță și mochete, dar dacă aveți praguri mari sau covoare groase se blochează în ele, idem și în cabluri. S-ar putea să vă placă și dacă aveți un animal de companie prin casă și nu vreți să aspirați zilnic firele de păr.

Zgomotul făcut de robotul aspirator în timpul funcțiunii e tolerabil, dar e mai bine să plecați din cameră cât timp aspiră. La modul de funcționare cred că are niște unghiuri pe care le calculează, nu mi-am dat seama exact cum funcționează, dar ideea este că l-am pus și în camere unde aveam mese, scaune, jucării pe jos și le-a ocolit, fără să se învârtă în cerc de nebun.

Vedeți că pe Gearbest e disponibil și pe alb și pe negru, cel pe negru mi s-a părut mai fain. În rest dacă vreți să vă luați un aspirator robot ieftin și mai aveți întrebări dați un semn.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *