AD Garage Autobild, probabil cel mai bun service auto din Bacău

Cauți cel mai bun service auto din Bacău? Ok, atunci trebuie să îți zic o poveste. Mutat de vreo 7 ani în Bacău, am încercat cam toate service-urile din zonă, am apelat și la recomandările prietenilor care știau ei pe cineva cu un garaj în spatele blocului, iar în final am ajuns la Autobild, service din rețeaua AD Garage. De vreo 4 ani aici merg când am ceva de reparat la mașini sau când trebuie să fac reviziile. Și dacă vă întrebați de ce răspunsul e simplu: e un service curat, cu oameni pricepuți, care știu ce fac, se țin de cuvânt și cel mai important, eu nu am treabă cu mecanicii, doar las mașina la recepție, ei îmi fac estimarea de costuri și când e lucrarea gata iau mașina, plătesc și plec, fără bătăi de cap.

Mai țin minte pe vremea când aveam un Opel Astra, cum am apelat la un mecanic de cartier pentru schimbarea kitului de ambreiaj, la recomandarea unui prieten, că E cel mai bun boss… După ce am alergat eu să cumpăr piesele de nebun a mai durat vreo 3 săptămâni să îmi facă omul mașina, cu telefoane și mesaje, și din astea 3 săptămâni mașina timp de 3 zile a stat în garajul lui, de spui că era rachetă spațială, nu un amărât de Opel. Atunci mi-am jurat că voi găsi un service cu oameni ce se poartă frumos cu mașina ta, unde să nu te milogești de mecanic să ți-o repare și mai ales, să nu facă reparațiile după ureche, pe timpul și banii tăi.

Așa am ajuns la Autobild prin 2014, care nu e chiar în Bacău, ci în Letea Veche, și de atunci m-am mai complicat cu alte service-uri. Nu zic nu, s-ar putea ca dincolo să fie un pic mai ieftin, s-ar putea să fie și alți mecanici buni, și service-uri extraordinare, dar eu m-am fript de prea multe ori și prefer să merg unde știu că mie și mașinii mele îmi este bine.

Iar faptul că Autobild e parte din Ad Garage îmi garantează că dacă sunt pe drumuri și am o problemă cu reparațiile făcute sau cu piesele folosite de ei pot apela la orice alt service din rețeaua AD Garage prin garanția internațională, sunt 129 de service-uri în România și peste 4600 în cele 26 de țări unde sunt prezenți.

Partea mai tare cu Ad Garage și articolul pe care îl citiți este că anul ăsta m-au căutat oamenii de comunicare de la ei să le fac o vizită la unul din service-urile din Bacău, ei neștiind că deja le sunt client fidel de 4 ani. Le-am spus că merg când trebuie să fac revizia, că oricum era în plan. Ca să vedeți cum se așează lucrurile în viață.

Ce e mișto la Ad Garage Autobild, după 4 ani de mers la ei:

  • Sunt serioși, când îți dau un termen de reparație la mașină fac tot posibilul să îl respecte, dacă apare ceva neprevăzut sau mai trebuie schimbat ceva suplimentar te anunță din timp și îți cer acordul.
  • Lucrează cu cei mai importanți furnizori de piese și accesorii auto, nu a durat mai mult de 2 zile să aducă orice piesă.
  • Prețurile sunt decente, atât la piese cât și la manoperă.
  • Nu ai treabă cu mecanicii, lași mașina la recepție, de la recepție o ridici și achiți, și poți vedea pe monitoare ce reparații se fac la mașina ta.
  • Nu umblă cu combinații, schimbatul pieselor cu altele vechi sau alte povești din astea urbane, mereu mi-au lăsat în portbagaj piesele vechi de pe mașină ca să văd uzura și cutiile de la piesele noi puse, deși le-am spus că nu mai am nevoie de ele.
  • Sunt service multimarcă, deci lucrează cu toate mărcile auto. Am fost la ei cu Opel, Ford și Audi, când ajung să merg și cu Porsche o să vă anunț și pe voi.
  • Nu încearcă să te fraierească, să te convingă să schimbi piese care încă sunt bune pe mașină, grija lor este ca tu să fii în siguranță la volan și să revii la ei doar atunci când ai nevoie.
  • La recepție ai parte de canapele, reviste, Wi-Fi și cafea ok, telefonul meu se conectează automat când trec prin zonă și odată am lucrat jumătate de zi de la ei pe laptop, că nu mai aveam chef să merg la birou.

Personal cel mai mult mi-a plăcut la AD Garage faptul că am eliminat riscurile și mersul pe ghicite, când mergeam la un mecanic și schimbam trei piese până ajungeam la adevărata problemă. Oamenii știu ce fac, din ce am mai discutat cu ei angajații participă constant la cursuri de specializare pentru a fi la curent cu noutățile auto.

Pentru mine liniștea e mult mai importantă, și de când merg aici știu că mașinile din familie sunt tratate corect. Așa cred că este la toate service-urile din rețeaua AD Garage, dar încă nu am avut ocazia să descopăr asta, cei de la Autobild fac o treabă atât de bună încât până acum nu am fost nevoit să apelez la un alt service din rețeaua lor, nici din România nici din afară, nu am rămas niciodată cu mașina în mijlocul drumului.

O singură dată mi-ar fi prins bine un service Ad Garage în alt oraș, dar în Roman încă nu este niciunul.

Acum un an găsisem un Ford acolo pentru Mihaela, culoarea ei preferată, totul părea perfect, doar că eu voiam să verific mașina și nu știam nici un service ok. În final am mers pe încredere și a fost ok, vânzătorul chiar își vindea propria mașină, nu era a unei bunicuțe din Germania care mergea cu ea doar duminica la biserică, dacă știți povestea.

Totuși, dacă vrei să îți cumperi o mașină second hand din alt oraș unde există service AD Garage te va interesa serviciul de VERIFICARE AUTOVEHICUL, faci contract cu AD Garage,plătești 295 de lei și ei îți verifică mașina la sânge. Dacă locuiești în București și mașina e în Cluj de exemplu zic că merită, pentru a evita drumurile inutile, oboseala și cheltuielile extra.

Toată povestea de mai sus cu Ad Garage o vedeți și în clipul de mai jos, e primăvară și trebuia să fac revizia la Audi, că acuși vine ITP-ul și drumurile lungi de vară, deci am tras pe film. Și dacă mergeți în Bacău la Ad Garage Autobild să le spuneți că v-a trimis Sescu, poate primesc și eu o măslină ceva la următoarea vizită. 🙂

Voi la ce fel de service vă duceți mașina?

Recomandă prietenilor!13
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Cosmin
Vizitator
Cosmin

Service ok, oameni de treaba, m-au rezolvat si pe mine la timp, recomand si eu.

HDcao
Vizitator

Arata foarte curat acest service.
Doar in alta tara gasesti asa ceva.

Alex Ciornei
Vizitator

Nu recomand ca service !se tine cont de reclama si de clienti””” selecti ….nota1 in relatia cu clientii….

Gârleanu Ciprian
Vizitator
Gârleanu Ciprian

Pentru o vopsire totala sau parțială au cuptor de uscare?

Jitaru Cornel
Vizitator
Jitaru Cornel

Buna ziua
Din pacate,muult sub asteptari…Nu am reusit sa comunic cu cei doi angajati de la receptie…
Mucaliti,sictiriti,cu un aer de superioritate,cu ochii in monitoare…pur si simplu nu te baga in seama.Abia au raspuns cu juma’ de gura la buna ziua….
Dupa ce le explic problema,unul din ei a scos trei cuvinte: ,,maine la 9,, ATAT! fara sa ridice ochii din monitor…

ADRIAN
Vizitator
ADRIAN

Daca vorbesti cu o persoana mai faci alta treaba asta nu inseamna ca nu esti tratat cu atentie si daca ti se face o programare la o anumita ora discuti atunci problema masinii ce rost ar avea o alta discutie .ps nu ai de unde sa stii ce probleme dificile rezolva acei oameni .Dar e greu sa arunci cu noroi mai ales ca nu iti respecti nici programarea