Bacau360.ro – turul virtual al județului Bacău

Mereu am zis că în Bacău și împrejurimi sunt multe locuri faine care nu sunt promovate cum trebuie, iar dacă căutați fotografii cu obiectivele turistice din județul Bacău cel mai adesea veți găsi aceleași poze generice.

Ei bine, lucrurile sunt pe cale să se schimbe, împreună cu colegii din Divanul în curând vom lansa site-ul Bacău360, primul site de fotografie despre județul Bacău, unde veți putea vedea panorame virtuale și fotografii reprezentative din Bacău. În septembrie va fi gata, până atunci puteți da Like cu încredere paginii de Facebook, unde găsiți și fotografii interesante care vor apare pe site.

Bacau-360

Scopul proiectului este promovarea online, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, însoțite de explicații sugestive, a unor obiective de interes istoric, cultural, economic și social din întreg județul Bacău, în special în rândul tinerilor.

Bacau360.ro va conține pentru început cel puțin 30 de imagini panoramice (tururi virtuale la 360 de grade) și peste 50 de fotografii de înaltă rezoluție.

Cofinanțat cu 12.000 de lei din fonduri alocate de Consiliul Județean Bacău pe anul 2013 pentru activități nonprofit de interes general, proiectul se va încheia la jumătatea lunii septembrie, tot atunci fiind preconizată și lansarea oficială a site-ului www.bacau360.ro.

Mai multe detalii în comunicatul oficial. Eu zic că va fi un site foarte util, atât pentru turiști cât și pentru cei din Bacău.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
eBogdan
Vizitator

De ce ai promova un site care este inca indisponibil?

Alex
Vizitator

O bila alba pentru initiativa. Proiectul pare interesant si sper sa reusiti sa faceti ceva frumos. Bila neagra merge spre site. Desi in constructie se putea pune un landing page mai interesant, mai captivant si cu cateva informatii. Flashul ala arata oribil… asa ceva faceam si eu in Macromedia Flash ( si da… am spus Macromedia… adica prin 2004-2005) Va recomand sa creati un landing page simplu ( nu va ia mai mult de 2-3 ore), cu cateva imagini si link catre pagina de facebook daca tot o aveti. Dar sa nu fiu totusi carcotas… ma bucur sa vad totusi… Citește tot »

trackback

[…] durat un pic de la teasing, a fost multă muncă, dar acum puteți vedea rezultatele. Bacau360, site-ul realizat alături de […]