bacau360.ro up and running – poftiți la o plimbare virtuală prin Bacău

A durat un pic de la teasing, a fost multă muncă, dar acum puteți vedea rezultatele. Bacau360, site-ul realizat alături de colegii din Divanul este disponibil publicului. Sute de fotografii superbe din județul Bacău (mie îmi plac mai ales cele de agrement) și zeci de panorame virtuale inedite vă așteaptă să vă clătiți ochii.

Proiectul nu își propune să mute munții din loc, ci doar să arate atât localnicilor cât și potențialilor vizitatori că sunt multe locuri din Bacău care merită vizitate. De unele nu știam nici eu.

Un articol despre lansare găsiți în Ziarul de Bacău.

bacau360

Mai jos e o panoramă cu barajul de la Valea Uzului (dublu clic pentru ecran complet), pentru restul imaginilor puteți intra pe site .

Cum vi se par fotografiile și proiectul?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
cata
Vizitator
cata

Un lucru cu adevarat inedit!!! Poate se fac astfel de site-uri pentru toate judetele…

paulpadurariu
Member

Frumooos! Imi place!

Iulia
Vizitator
Iulia

Felicitari pentru ideea care a dus la realizarea acestui proiect. Am aflat lucruri noi si chiar mi-a dat idei … ce sa spun cand ma mai intreaba cineva ce poate sa vada in judetul Bacau.

trackback

[…] a fost asigurată de mine și George Săcăleanu. Alături de noi au fost colegii din Divan: Marius Sescu, Bogdan Petrea, Gabi Mihai, Mihai Costi și Cristina […]

trackback

[…] Revenind în Moldova, dacă ajungeți prin Bacău și vreți sugestii despre ce merită vizitat în zonă intrați pe Bacau360.ro, un site realizat de colegii din Divanul, despre care am mai scris pe blog. […]