De ce urăsc bărbații shoppingul

Gurile rele spun că bărbații urăsc shoppingul doar pentru că femeilor le place. Dar adevărul e mult mai simplu, bărbații urăsc mersul la cumpărături de haine dintr-un motiv banal, pentru că moda a luat-o razna. A trebuit să merg săptămâna trecută prin magazine pentru o amărâtă pereche de pantaloni chinos, că nu am voie să apar la toate evenimentele în pantaloni scurți. Evident, găseai o mulțime de culori și forme ciudate, mai puțin niște pantaloni normali, drepți, care să nu te facă să arăți ca o femeie. De aia urăsc bărbații shoppingul, că trebuie să pierdem timp aiurea. Am probat 12 perechi în 5 magazine până am găsit ceva acceptabil, voiam albastru închis, drepți, doar atât. Sunt singurul care se enervează când trebuie să își cumpere haine?

Înainte pantalonii erau slim și regular, acum ai slim fit, regular fit, straight fit, loose fit ,skinny fit și cine mai știe ce mai inventează ăștia. Și eu zic doar de ce găseam la bărbați.

Și știți care e partea cea mai tristă? Pantalonii în culori frumoase, indiferent că vorbim de chinos sau blugi, erau doar din ăștia mulați pe picior. Pantalonii normali, drepți, erau cu niște culori terne, de parcă te pregătești să mergi doar la înmormântare cu ei. Știu, îmbătrânesc, dar îmi zic și alții mai tineri că e tot mai aiurea să îți cumperi haine.

Cred că ăsta e și motivul pentru care Steve Jobs, Mark Zuckerberg și alți bogați s-au decis să poarte zilnic aceleași haine, ca un fel de uniformă. Nu pentru că e sexy, nici pentru că e la modă minimalismul, ci pentru că nu mai trebuie să mergi constant la cumpărăturim să te enervezi prin magazin. Ai găsit un tricou care îți place, și o pereche de pantaloni care stă bine pe tine? Hai, iei 7 bucăți din fiecare, si mai mergi la shopping peste 3 luni. Că nu mai trebuie să îți bați capul cu ce vei purta mâine e doar un extra bonus.

Voi de unde vă mai cumpărați haine normale?

Recomandă prietenilor!7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Alex Mihaileanu
Vizitator

Cind mai iesi din tara, cauta Uniqlo.

Radu
Vizitator
Radu

https://www.meyer-wegener.ro/shop/pantaloni?croiala=153
Au magazine prin orasele mari, Cluj de exemplu