fbpx

Foarte faină reclama Pegas, exploatează bine amintirile românilor care au învățat să meargă pe bicicletă cu acest brand, nu că am fi avut de ales, oferta era destul de limitată :D. Și eu am învățat tot pe o bicicletă Pegas, galbenă cu șaua lungă, de fapt toți cei 3 copii ne-am făcut ucenicia pe aceeași bicicletă.

Totuși, nu cred că aș da acum 1450 de lei pe o bicicletă Pegas ce cântărește aproape 17 kilograme, oricât de nostalgic aș fi. Am crescut cu ele, am învățat cum să merg, au fost faine la vremea lor, acum avem suficiente branduri de biciclete pe piață, plus că prefer mountain biking-ul, nu plimbatul cu bicicleta prin oraș.

Dacă sunteți nostalgici am găsit Pegas, modelul original, la 250-300 de lei pe Olx, recondiționat un pic și aveți Pegas, the real deal. Voi ați cumpăra un Pegas nou acum?

Reclama văzută pe Refresh.

2 Comentarii

  1. Nu. Exact cum as cumpara o dacie 1100 noua.   As lua-o pentru colectie si pentru deplasari scurte.  Insa pe trasee lungi, la mare, munte, concedii, nu m-as risca.

    La fel si cu pegas-ul. A fost un brand, arata bine, dar de ce sa nu recunoastem, e depasita: single speed, cadru de otel, masa 17 kg + pretul de 1450 lei care e cam mare pentru ce ofera.

    Este doar parerea mea!

  2. Pingback: Spune-ne un lucru de care ți-e dor din România și ți-l trimitem acolo unde ești. În plus, câștigi o bicicletă Pegas

Lasă un comentariu