fbpx

Bill Gates pe Reddit. Încă unul din motivele pentru care Reddit e pe val

Când scriu rândurile astea, Bill Gates încă răspunde live întrebărilor postate de utilizatorii de pe Reddit, pe un forum dedicat. Deși probabil va rămâne în istorie ca fondatorul Microsoft, am remarcat că se folosește de celebrul AMA (ask me anything) pentru a atrage atenția asupra cauzelor pe care le susține acum împreună cu soția sa prin fundația care le poartă numele, Bill and Melinda Gates foundation.

bill gates reddit

1. Reddit e pe val pentru că au reușit să strângă o comunitate puternică, activă, iar celebritățile care au dat curs invitației de a răspunde întrebărilor utilizatorilor sunt printre cele mai mari, inclusiv Barack Obama. Digg încearcă să revină la fosta glorie, dar comunitatea s-a destrămat. Morala: fără comunitate nici o platformă socială nu valorează prea mult.

2. Bill Gates știe să folosească foarte bine noile tehnologii web pentru a atrage atenția opiniei publice asupra activității sale. Chiar dacă acum nu mai încearcă să vândă produsele Microsoft, ci cauzele umanitare pe care fundația lui le susține, e interesant cum se adaptează noilor tendințe. Morala: trebuie să fii mereu atent la schimbările care apar online și să te adaptezi publicului, să interacționezi cu ei acolo unde ei sunt activi.

Recomandă

2 Comentarii

    • Nope, pentru celebritati maximul e Facebook la noi, Reddit e prea nisat și greu de înțeles pentru ei. Reddit are și utilizatori români, dar sunt de obicei cei care lucrează în domenii ce au legătură cu onlineul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *