fbpx

Noul Bitdefender 2021 vine cu promoții

Sunt nouă ani de când folosesc Bitdefender, antivirusul made in Romania și premiat la nivel internațional pentru că e cel mai bun. Îl folosesc și la muncă și la joacă, adică și la birou și acasă. Nouă ani de când nu am avut probleme cu viruși, malware, spyware sau ransomware, nouă ani de când îmi fac treaba liniștit, pentru că Bitdefender are grijă de securitatea dispozitivelor folosite.

Zilele astea Bitdefender Total Security, pe care îl folosesc și eu, e la promoție, 150 lei licenta pe 1 an pentru 5 dispozitive, perfect pentru a proteja dispozitivele tuturor celor din familie, mai ales acum, că și copiii sunt online pentru lecții. Versiunea 2021 vine cu mai multă protecție pentru atacurile cibernetice, ce s-au înmulțit în pandemie.

Suita de soluții de securitate Bitdefender a fost adaptată de către inginerii români noii normalități determinate de pandemie. Printre noutăți se numără îmbunătățirea unor funcționalități deja existente precum cea legată de găsirea vulnerabilităților în dispozitivele din rețea. Utilizatorii pot acum să găsească inclusiv erori de configurare care pot duce la scurgeri de date, dar și setări modificate eronat responsabile de slaba securitate a dispozitivului. În plus, interfața actualizată aduce o experiență unitară pe toate sistemele de operare folosite în mod uzual.

Cu ce vine în plus Bitdefender 2021, pe lângă funcțiile deja existente pentru protejarea programelor din calculator, protecția la navigare online, protecția împotriva atacurilor și VPN:

  • Interfață simplificată de utilizare, cu aceeași experiență pe toate dispozitivele. Asta chiar trebuia făcută, unele opțiuni erau mai greu de găsit.
  • Au adus îmbunătățiri considerabile tehnologiilor de bază și algoritmilor tehnologiei machine learning, pentru identificarea precisă a amenințărilor noi și necunoscute. Tehnologiile și algoritmii brevetați ai tehnologiei machine learning pot să facă față numărului de amenințări care se află în continuă creștere și să detecteze aceste amenințări înainte de a-ți afecta sistemul.
  • Bitdefender 2021 e mai eficient, consumă mai puțină memorie, pentru ca tu să te poți concentra pe și bucura de ceea ce contează cu adevărat.
  • Au adus îmbunătățiri caracteristicii Scanare vulnerabilități. Remedierea fiecărei vulnerabilități sau configurații necorespunzătoare împiedică atacatorii să profite de acestea pentru a-ți compromite sistemul.
    Pentru dispozitivele iOS – poți naviga pe internet fără să îți fie teamă de site-urile web periculoase, frauduloase sau cu practici de phishing. Având funcția Protecție web activată, te vei baza pe o soluție Bitdefender VPN brevetată, concepută pentru iOS, care este capabilă să filtreze traficul care îți expune datele la riscuri, indiferent de browserul sau aplicația care încearcă să acceseze conținut periculos sau fraudulos.
    Au adus îmbunătățiri și soluției VPN. Pentru că în prezent mulți dintre noi lucrează de acasă, nevoia unei conexiuni VPN fiabile și sigure a devenit „noua normalitate”. VPN-ul nou și îmbunătățit este acum cu 25 de procente mai rapid și are un comutator pentru oprirea conexiunii la internet, care suspendă traficul în cazul în care conexiunea se întrerupe accidental. De asemenea, cuprinde și capabilități îmbunătățite de streaming pentru conținutul media, care îți permit să accesezi conținutul media care fusese restricționat geografic până acum.
  • Dacă vreți să folosiți VPN-ul pentru video streaming vedeți că aveți nevoie de Premium VPN, opțiune separată. În oferta standard sunt incluși 200 MB de trafic pe zi pentru fiecare dispozitiv

Bitdefender poate fi utilizat pe Windows, Mac OS, Android și iOS. Ofertele pentru toate versiunile Bitdefender 2021 sunt aici. Au și oferte speciale Back To School.

Eu vă recomand Bitdefender Total Security – 160 de lei pentru 5 dispozitive, iar dacă nu sunteți convinși puteți testa versiunea de evaluare, gratuit timp de 30 de zile.

Voi ce antivirus folosiți?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Eu am tot de la ei Internet Security acasa, ca am trei laptopuri, si mamei i-am instalat Free Edition, ajunge pentru cat sta ea pe internet.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *