fbpx

Blocarea evenimentelor pe Facebook

Da, e plictisitor să primim invitații la tot felul de evenimente și idioțenii pe care prietenii de pe Facebook au plăcerea să le organizeze. Mai nou văd că se organizează evenimente și pentru chestii stupide, cum ar fi invitații la lansarea unui site sau a unui blog.

Oricum, cele mai enervante mi se par invitațiile la concertele unor trupe de care nu a auzit nimeni, din alte orașe, la care suntem chemați via Facebook. Dacă ați trimis și voi invitații pe Facebook la evenimente de genul ăsta încetați. Serios, încetați acum, nu mai trimiteți tot felul de invitații la evenimente către toți prietenii de pe Facebook, nu mai plictisiți lumea cu evenimente de care nu îi pasă nimănui, poate nici măcar vouă.

Dacă este în oraș un concert al unei trupe care îmi place voi afla de el. Dacă este lansarea unui brand pe care îl apreciez voi ști, pentru că urmăresc ce se întâmplă cu brandul respectiv. Ați prins ideea, nimeni nu vrea să fie stresat inutil, chiar și pe Facebook.

Referitor la blocarea evenimentelor pe Facebook, mulți utilizatori, inclusiv eu, și-ar dori să blocheze automat toate evenimentele la care sunt invitați. De fapt, dacă ar fi posibil, și-ar dori să blocheze aplicația de Evenimente de pe Facebook, să o șteargă complet. Din ce știu eu nu se poate.

În schimb nu trebuie neapărat să vă ștergeți din listă prietenii care vă invită la evenimente, deși cred că mulți merită asta. Pentru a bloca invitațiile la evenimente venite din partea unui prieten conectați-vă pe Facebook:

  • Clic pe Settings -> Privacy Settings.
  • Mergeți la Blocked People and Apps, selectați Manage Blocking.
  • Mergeți la Block Event Invites și tipăriți numele prietenilor care vă spamează cu invitații la evenimente.

Cam atât. Spor la blocat prietenii plictisitori.

Recomandă

5 Comentarii

  1. Eu n-as vrea sa blochez intreaga aplicatie sau toate evenimentele. Unele dintre ele imi plac, sunt ceea ce ma intereseaza si chiar de multe ori asa aflu de anumite chestii care se organizeaza. As vrea insa intr-adevar un filtru. Asa cum ai spus tu…pe orase sau pe domenii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *