fbpx

Conform blogului Boom, agentia va vinde publicitate si pe eok.ro! Deja Boom are in portofoliu Trilulilu, deci probabil eok.ro vine ca o completare a portofoliului. Acum inteleg de unde a avut Florin banii sa cumpere doua Mercedes Vito pentru HI-Q, zilele astea. Glumesc, desigur.

Florine, ai uitat sa spui de asta prietenilor trupei, pe blog! Dar probabil nimanui nu ii pasa ca vor apare si bannere pe eok.ro, corect?

O singura remarca: nu e cam devreme? Avem eok.ro, lansat in luna Mai, si deja apar bannere pe site. Stiu ca trebuie monetizat cumva site-ul, ca papa banda multa de net, ca au fost investiti banii buni in business, dar oare utilizatorii nu se vor speria de reclame, la doar doua luni de la lansare? Vom vedea…

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

12 Comentarii

 1. Marius, esti naiv!

  Utilizatorii (manel)eOK.ro nu se vor speria, pentru ca target-ul e impartit in 2 grupuri clare. Cei care asculta Tudor Gheorge, Ada Milea sau Iris, care n-au unde sa asculte in alta parte, deci nu-i intereseaza de banere si cei care asculta Elegance, Genius, K1 si, de ce nu, Hi-Q care-s obisnuiti deja cu Hi5.

  Eu zic sa nu ne mai punem atatea intrebari si sa ne apucam sa facem si noi succces 🙂

 2. Marius normal ca site-ul a fost conceput pentru a scoate bani din el. So i don’t see your point!

  “Florine, ai uitat sa spui de asta prietenilor trupei, pe blog! Dar probabil nimanui nu ii pasa ca vor apare si bannere pe eok.ro, corect?”

  Utilizatorii sunt deja obisnuiti cu http://www.eok.ro si nu vor avea treaba cu asta.

  Si Marius fa si tu succes 🙄

 3. Florin Grozea Reply

  Ce repede te-ai mişcat! Păstram anunţul pentru mâine.

  Hai să facem succes toţi, Mariuse!

 4. Pingback: Boom. Publicitate Online » Eok.ro, cel mai nou site din portofoliul Boom.ro

 5. Off topic: Marius, eu stiu ca tu faci cel mai mare succes din galaxie, numai ca nu dai si la altii.

  On topic: Ma intreb totusi Boom ce parere are de felul in care se fac tracking pe eOK… in fond si la urma urmei pe ei asta-i intereseaza, nu cate manele sunt pe site.

  Apropo, Hi5 in ograda cui era?

 6. Arbomedia vinde publicitate pe hi5.com in .ro, din cate stiu eu.

  Off topic – da, chiar acum musc cu succes dintr-o felie de pizza. Daca vreti, puteti sa faceti si voi asta..adica succes.

Lasă un comentariu