fbpx

Cadouri pentru cei care mă susțin în Expediția verde

Cei de la Renault s-au bucurat tare mult de tot sprijinul pe care l-am primit de la voi în Expediția verde. Apropo, v-ați înscris ca susținători, da?  S-au bucurat așa de tare încât mi-au trimis câteva premii foarte drăguțe pentru susținători – lanterne eco cu busolă și dinam, care pot fi folosite și pentru încărcarea telefonului mobil, și pentru iluminat, și pentru orientare când nu aveți mușchi de copac la îndemână.

M-am jucat cu una, sunt foarte faine. Bine, când vrei să încarci mobilul e destul de amuzant, el se încarcă doar când dai la manivelă deci ai de lucru :). Trebuia să mă vedeți, după 5 minute aveam 1% în plus la baterie.

lanterne eco expeditia verde renault

lanterne eco expeditia verde renault 2

Normal că voi da lanternele celor mai activi susținători din Expediția verde. Știu că mă susțineți pentru că vreți ca Iașul să fie cel mai eco oraș dintre cele 4 înscrise în competiție, dar măcar câteva premii simbolice vă pot oferi și eu, pe lângă recunoștința mea eternă.

Săptămâna asta am trei lanterne eco de dat pentru cei mai activi susținători. Ce trebuie să faceți? Știți voi deja mai bine ca mine – vă înscrieți aici, comentați la articolele cu parcurile din Iași, iar dacă vă place ce am scris nu mă supăr deloc să primesc un Share pe Facebook sau un tweet cu link către parcurile menționate de mine pe site.

Ne citim, sunteți cei mai tari! Luni vă zic și la cine merg primele trei premii, voi veni personal cu Renault-ul Clio, eco desigur, ca să vi le aduc.

Recomandă

12 Comentarii

  1. Personal? Şi dacă un susţinător activ decolează azi-mâine din Iaşi, vii în îndepărtatele zări ale ţării să oferi lanternele? 😀

  2. de votat te-am votat, acum e timpul sa trec la lucruri mai avansate: comentarii, share-uri, tweet-uri 😛 sa vada lumea ca Iasu` e mai tare ca Bucurestiu` si ca Brasovu` la un loc 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *