fbpx

Cafeneaua Bliss Coffe, Bacău

Cafeneaua Bliss Coffe e amplasată destul de bine în Bacău, într-o zonă cu mult trafic. Am trecut pe acolo de mai multe ori, am testat atât cafeaua cât și mai multe sortimente de ceai, care mi-au plăcut cel mai mult.

Adresa: Pasajul Revoluției nr. 8, Bacău (lângă Extaz);
Website: blisscoffee.ro;
Telefon: 0742.625.947;

Cafeneaua Bliss Coffe e amplasată destul de bine în Bacău, într-o zonă cu mult trafic. Am trecut pe acolo de mai multe ori, am testat atât cafeaua cât și mai multe sortimente de ceai, care mi-au plăcut cel mai mult. Primul lucru interesant este că aici poți și cumpăra cafea pentru acasă, adusă chiar de ei și prăjită aici. Există mai multe sortimente, pentru toate gusturile și buzunarele.

Al doilea lucru interesant este că au promoții tentante: până la 11:30 o cafea și un fresh de portocale costă 10 lei, un cappuccino si un croissant costă 8 lei, iar o cafea și un suc sau apă plată costă 7,5 lei. Dacă vrei o cafea la pachet e doar 3 lei, iar vinerea de la 10 seara este și program de karaoke.

Vara poți savura cafeaua, ceaiul sau altă băutură pe terasă, iar când vine frigul poți intra înăuntru, unde este un cadru intim, deci poți merge aici și dacă vrei să te relaxezi cu prietena. Mi-a plăcut și muzica, mai ales rock, oldies but goldies, difuzată la un volum acceptabil pentru a te auzi și cu ceilalți.

O cafea simplă e 4,5 lei, un ceai e tot atât, berea e între 4,5 și 7 lei, sucurile în jur de 5 lei, limonada 6 lei. Prețurile sunt ok zic eu. Vă recomand ceaiul negru cu aromă de trandafiri, e delicios. Servirea e rapidă, iar baia curată

Recomand cafeneaua pt o ieșire cu prietena la cafea, dar e ok și dacă aveți o întâlnire de afaceri și vreți un mediu lejer de discuții.

Poze cafeneaua Bliss Coffe, Bacău

Localizare pe hartă cafeneaua Bliss Coffe, Bacău

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *