fbpx

Până și cărțile de vizită le comandăm online acum

Deși sunt un adept al tehnologiei, port mereu după mine cărți de vizită clasice. Am mai scris despre asta, în continuare avem nevoie de cărți de vizită pe hârtie, chiar dacă suntem înconjurați de smartphone-uri și aplicații pentru transferul de informații între noi. O carte de vizită este ușor de oferit unei persoane cu care vrei să păstrezi legătura, iar dacă reușește să atragă atenția prin design cu atât mai bine, poate fi începutul unei colaborări.

carti vizita online

Când sunt în Iași e simplu cu cărțile de vizită, sunt atâtea tipografii cu care colaborez de mult timp sau centre xerox deschise non-stop încât pot să îmi tipăresc cărțile de vizită oricând. În Bacău însă nu știam nici o tipografie și am preferat să apelez la o tipografie online, TipografieRomania.ro. Au trecut vreo 2 ani de când mi-am făcut ultimele cărți de vizită și era timpul să le improspătez, doar toamna e sezonul evenimentelor și al networkingului, nu-i așa? Trebuie să fim pregătiți.

Am comandat cărțile de vizită cu macheta proprie, deși puteam să aleg unul din modelele propuse de ei. Ar fi chiar o rușine să nu îmi fac singur grafica pentru ele, cât timp știu cum se folosește Corelul. Ieri dimineață le-am comandat, azi au ajuns prin curier, că trimit în toată țara. Carton mat de 300, culorile sunt exact cele dorite de mine, calitatea e bună, prețul e decent, cred că o să apelez mai des la tipografiile online, dacă tot e așa de ușor să lucrezi cu ele.

Voi pe unde vă mai faceți cărțile de vizită?

Recomandă

8 Comentarii

  1. O intrebare… prosteasca… dar… trecuta mie prin minte.
    Daca iti faci carte de vizita special pentru promovarea blogului sau pentru evenimente de gen, ce scrii sub nume? Blogger sau meseria ta de baza? Pentru ca – ce-l intereseaza pe unul daca sunt strungar, cand eu vreau sa ma laud ca am blog?

    • Nu e prostească. Depinde cum vrei să fii perceput. Dacă vrei să fii perceput ca blogger, pui asta. Dacă vrei să fii perceput ca un jurnalist cu blog, pui jurnalist etc.

  2. Alea din fotografie sunt cartile pe care le-ai si tiparit? Tin sa precizez ca nr de tel e scris puitin gresit. La tine acolo e scris +40 0745, iar corect ar fi +40 745…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *