fbpx

Cafeneaua mica, Iasi

Interiorul e amenajat simplu, cu mese si scaune din lemn si tablouri sugestive pentru o cafenea pe pereti. In plus exista multe ziare si reviste pe care le puteti citi. Bonus, internet wireless.

Adresa: Strada Anastasie Panu nr. 52, (fosta terasa Dunarea, langa Finante)
Blog: cafeneauamica.blogspot.com
Program: luni-sambata, intre 08:00-22:00.

Am trecut azi pe langa cafenea si mi-am amintit ca de mult vroiam sa ii fac un review. Asadar…

Cafeneaua e amplasata in centrul Iasului, langa Finante. Nu e chiar la strada principala, dupa ce treci de Orange Shop-ul de pe A.Panu dai coltul si o vezi.

Inauntru sunt vreo 6-7 mese. Partea buna este ca chiar si atunci cand se aglomereaza localul chelnerita te poate vedea rapid atunci cand comanzi ceva sau ceri nota de plata.

In meniu gasiti diverse preparate din cafea, pe langa sucuri si bauturi alcoolice. Preturile sunt decente, de exemplu o cafea cu lapte e doar 4,5 lei. Un pret corect pentru centrul Iasului, nu?

Vara sunt cateva masute si pe terasa, langa cafenea. Interiorul e amenajat simplu, cu mese si scaune din lemn si tablouri sugestive pentru o cafenea pe pereti. In plus exista multe ziare si reviste pe care le puteti citi. Bonus, internet wireless. Am vazut destule laptopuri pe mesele din cafenea, cred ca vin pe acolo si oameni care discuta afaceri.

Servirea e rapida, am comandat o cafea si am primit-o in 5 minute.

In concluzie, Cafeneaua mica e o locatie buna daca vrei sa iti bei cafeaua in centrul Iasului si nu stii incotro sa mergi.

Servicii
– internet wireless
– aer conditionat

Fotografii Cafeneaua mica Iasi
Fotografiile sunt facute de Mihaela, unde gasiti si o prezentare mai detaliata a cafenelei.

Localizare pe harta

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *