fbpx

Cainele de te streseaza, tu ia si demisioneaza

Traim vremuri grele! Stresul reprezinta cea de a doua mare problema de sanatate în munca (dupa tulburarile osteomusculoarticulare) în cadrul U.E, afectând aproximativ unul din trei angajati. Romania nu e exclusa, angajatii romani fiiind probabil printre cei mai stresati din Uniune.

Motivele stresului la locul de munca pot fi foarte multe: deadline-uri de respectat, targete de atins, sefii prea exigenti, colegii prea antipatici. Unul din ultimele motive aparute pe lista celor cauzatoare de stres sunt cainii.

Nu ma credeti? Avem mai jos demisia unui biet angajat, datorata unui caine care il fugareste, il latra si vrea sa il muste. Si colegii sunt amuzati de acest lucru. Iar el nu mai suporta stresul. Mi se pare normal, daca nici colegii nu ii ofera sprijin. Macar o bucata de carne pentru caine, daca nu suport moral.

Demisia mai jos:

VARIANTA LA REZOLUTIE MAXIMA

Recomandă

2 Comentarii

  1. Oai ce tare mah :)) Ce motiv misto, a scris-o chiar destul de fain. La noi stresul vine mai mult din cauza angajatorilor straini, care incearca sa scoata tot ce-i bun din angajati. Era si ceva manager care a murit din cazu stresului, era femeia aia nu?

    Andrei Monciu’a scris ultima data..’Săptămâna Top Gear ziua 7

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *