fbpx

Carduri cadou pentru shopping online

Primesc un comunicat de presă azi dimineață de la magazinul online Koyos (da, am râs mai demult pe tema asta) legat de lansarea unor carduri cadou, ce pot fi oferite prietenilor în loc de clasicele cadouri. Deși mi se pare puțin ciudată denumirea lor (probabil legată de slogan), Card Curaj, ideea cardurilor e una bună.

Eu am problema asta cu cadourile, poate și voi. Paște, Crăciun, ziua de naștere, ocazii apar mereu. Când trebuie să fac un cadou cuiva de multe ori nu știu ce să îi iau, adesea preferând să o întreb direct ce ar vrea decât să cumpăr un cadou stupid și inutil, pentru care persoana în cauză va zâmbi politicos. Teoretic pentru prietenii apropiați și cei din familie ar trebui să știm ce cadouri își doresc, dar nu e chiar așa de simplu. Dacă mai adăugăm în ecuație femeile, deja lucrurile se complică.

De asta cred că un card de genul ăsta rezolvă elegant situația. Uite, nu știam ce să îți cumpăr și ți-am luat un card cadou. Bucură-te de el și cumpără-ți tu exact ce îți dorești.

Valoarea de 4000 lei pentru un card cadou mi se pare ușor exagerată, nu știu câți fac cadouri așa de scumpe (dacă știți pe cineva vreau și eu să fiu prietenul lui) dar îmi place că acest card este asociat cu o adresă de email și îmi mai place faptul că pot fi trimise electronic sau prin poștă direct la persoana pentru care le cumpărăm

În America de exemplu știu că sunt multe lanțuri de magazine ce oferă posibilitatea achiziționării unor astfel de carduri, dar la noi până acum nu m-am lovit de ele. Chiar nu știu dacă mai sunt alte magazine online sau offline care oferă posibilitatea cumpărării unor astfel de carduri cadou.

Voi știți?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Emag’u are de ceva timp.
    Mai util mi se pare whislistul.
    Il impart prietenilor de ziua mea si ei pun mana de la mana si iau ceva de acolo, eventual. >:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *