Care e centrul prezentei tale online?

Scriu pe blog zilnic. Am cont pe Twitter, Facebook, LinkedIn. Din cand mai scriu si pentru alte bloguri, mai ales Optzile – Recomandari pentru timpul liber.

Ideea e ca fiecare din aceste medii in care particip ma ajuta sa interactionez cu diferiti oameni, din medii diferite. Twitter e pentru networking si linkuri. Facebook e pentru prieteni apropiati si pastrarea legaturii cu prietenii din online. LinkedIn e pentru dezvoltare profesionala. Optzile il folosesc pentru a spune si altora despre locurile faine din tara asta pe care le vad, care sunt chiar multe, pacat ca nu sunt promovate.

Poate voi folositi altfel retelele sociale enumerate, eu asa le percep.

Ce nu uit insa sa fac, indiferent unde m-as afla? Nu uit sa mentionez ca scriu pe MariusSescu.ro despre marketing, online si media (uneori si despre chestii personale).Nu uit care sunt obiectivele mele pe internet. Blogul asta e centrul prezentei mele online. Atunci cand public un post interesant il mentionez si pe Twitter daca cred ca e util celor care ma urmaresc. Pe Facebook am pus clar in profil adresa blogului.  Lumea stie (sper) atunci cand ma cunoaste ca eu am un blog. De aici pleaca totul.

In plus in pagina Despre am centralizat conturile mele online si am sintetizat cine sunt. Lumea cand intra pe blog poate sa isi faca o impresie cat mai completa despre mine (buna sau rea, fiecare cum vrea).

Voi aveti un centru al prezentei online? Un punct de plecare? Daca da, care este?3 Comentarii

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: