fbpx

Care e prima aplicație pe care o deschideți dimineața?

De când avem acces la internet de oriunde ne-am afla mulți dintre noi și-au format un reflex din deschiderea unor aplicații pe smartphone, tabletă sau laptop imediat ce se trezesc. Pentru unii e un fel de ritual ce include prepararea cafelei sau a ceaiului și relaxarea de a naviga pe net câteva minute, pentru alții e nevoia de a verifica rapid ultimele știri, emailuri.

Eu nu folosesc dimineața telefonul sau tableta pentru a intra pe net de acasă decât dacă e ceva foarte urgent. De regulă abia după ce ajung la birou, în jur de 8, deschid laptopul, verific emailurile primite în Gmail, intru pe blogul personal pentru a vedea dacă au apărut comentarii noi și fac o scurtă verificare pe Facebook și Twitter a noutăților. Urmează feedurile din Feedly.

Cam ăsta e sistemul meu, de regulă în maxim 20 de minute termin de verificat emailurile, noutățile din rețelele sociale și feedurile din Google Reader.

Voi ce aplicații deschideți dimineața când vă treziți? Care e sistemul vostru?

Recomandă

6 Comentarii

 1. 1. Tweetcaster de pe tableta sau telefon. (verific niste brand keywords mentions si raspund, daca e necesar).
  2. Flipboard pe tableta unde verific doar ce s-a mai publicat in blogosfera romaneasca.
  3. Mail (Gmail + Work).
  4. Content curation la tot ce s-a mai scris pe Global despre Inbound Marketing.
  5. Facebook Pages(engagement, daca e necesar).

  Imi ia, aproximativ, o ora sa parcurg pasii de mai sus.

 2. Inainte de 9, daca mi-e lene, iau Nook-ul si ma uit pe aplicatia de mail, sa vad ce am pe ziua in cauza (in afara de clientul principal). Dupa aia ma misc din dormitor in birou si incep munca (normal, cu pauza de ‘baie’, ca orice om civilizat) 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.