fbpx

Casa Pogor, Iasi

Club Pogor – Str. Pogor Vasile nr.4, L-D: 10.00 – 02.00, Telefon : 0232243006

Pogorul este situat in Copou, pe straduta cu acelasi nume. Dincolo de istoria acestui local, elementul lui principal de atractie, dupa mine, este pivnita, unde atmosfera este intima iar muzica se aude doar in surdina, deci o locatie perfecta pentru o seara romantica.

Ultima data am fost acolo acum vreo luna cu niste prieteni, am stat la un vin fiert, si am facut si cateva poze. Pe langa pivnita care este amenajata cu mese si scaune, la suprafata este prezent restauranul, cu sortimente specific romanesti.

De mancat nu am mancat la Pogor, dar pot sa va spun ca vinul fiert servit a fost 19 lei (o carafa de 1 litru ), o cafea a fost 3,5 lei, iar un suc la fel. Preturile sunt ok, tinand cont si de atmosfera deosebita a localului. Ca un minus, la vinul fiert nu ni s-au adus cani, asa cum m-as fi asteptat, ci pahare. Dar am trecut peste.

Si acum pozele, care prezinta cel mai bine clubul Pogor:

Fotografii restaurant Casa Pogor Iasi

Recomandă

8 Comentarii

  1. Am fost atunci cand a avut loc festivalul de newjazz in parcul casei pogor, adica acum vro trei saptamani. Pot sa zic ca la crama jos atmosfera e diferita dar scaunele si masa sunt atat de lipicioase de la umezeala aia incat am pus hartii ca sa ma asez.

  2. La Pogor in pivnita e super! Terasa mi se pare aiurea, mese de plastic, fete de mese de 2 lei… seamana cu o terasa comunista:)… salatele imi plac foarte mult la ei…

  3. Imi place atmosfera de la subsol. Un plus- nu este semnal la telefon, deci cu atat mai bine:)
    Nici eu nu am mancat la Casa Pogor- merg acolo doar pentru atmosfera.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *