fbpx

Tot am auzit ca e buna pizza acolo, si am reusit aseara sa fac o oprire, ca sa verific si eu barfele.
Pot sa spuns ca pana acum, pizza de acolo este singura pizza pe vatra cu aluat subtire care mi-a placut, si am mancat destule tipuri de pizza la viata mea.
Preturile sunt ok, 22 Ron o pizza mare, de 45 de centimetri, 3,5 Ron un Bergenbier fara alcool, 4 Ron un Nestea.
Cum am fost nevoit sa stau la fumatori, nu am putut sa nu remarc faptul ca aerisirea lasa de dorit, adica nu face fata! Practic au deschis usa pentru a se mai aerisi localul, deci asta ar fi un punct in minus. Avand in vedere ca eram si aproape de usa, iar afara era frig, nu a fost prea bine!
Muzica era ok, melodii din anii ‘80 (cand am fost eu).
O alta problema, sau asa consider eu cel putin, este faptul ca mesele sunt prea apropiate intre ele, lucru care pe unii ii poate deranja. Dar totusi, avand in vedere preturile sunt ok si faptul ca servirea a fost rapida (am asteptat maxim 15 minute), se poate accepta si acest compromis.
As sugera sa se rezolve problema cu ventilatia, si eventual sa modifice asezarea meselor, pentru a mai oferi un plus de spatiu intre mese (da stiu, in multe pizzeri este aceeasi problema).
Concluzie: preturi bune, pizza ok, recomand Alila daca ti-e foame si vrei sa fii servit rapid, dar nu pentru o seara romantica.
Va las cu cateva poze, ca sa salivati si voi, daca va este foame.

Fotografii Pizzeria Alila Iasi

33 Comentarii

  1. E ok localul, pizza nu e scumpa si e ok, terasa e faina si la etaj e foarte ok. Daca pizza ar fi ceva mai buna i-as da 5. Si servirea lasa putin de dorit dar nimic grav.

  2. in schimb pizza este fff buna, mai buna ca la Mamma Mia chiar si preturile acceptabile. Nu am fost insa am facut doar comanda de pizza, deci localul nu il cunosc decat din auzite..

  3. Si eu zic ca e mai buna ca la Mamma Mia.
    Mai demult imi placea acum parca nu mai are acelasi gust.
    Pizzeria Domneasca si Alila sunt mai bune decat Mamma Mia.

  4. “…si vrei sa fi servit rapid” – nu vreau sa fiu carcotas, dar e o mica greseala acolo.
    Ideea e buna, sper doar ca optzile.ro sa nu se transforme intr-un loc plin de laude. Toata pizzeriile sa devina super tari, toata barurile ieftine si ventilate, toata cluburile locuri perfecte de distractie. Pentru ca nu e nici pe departe asa…
    Oricum, keep it up, you’ve won a follower.

  5. Am modificat eu articolul lui Marius.

    In mare vor fi localuri unde mergem des. Stake House de exemplu este un local unde mananc foarte des, Gelateria La Simona este iarasi un local preferat.

    O sa facem si articole de genul “asa nu” unde o sa fie localuri de care sa va feriti.
    Ideea este sa oferim articole obiective, nu sa laudam fiecare local unde mergem.

  6. Pizza de la Alila e una din preferatele mele. Va recomand si Magic Garden.

    La categoria asa nu as spune de certurile celor de la Magic Pizza de fata cu clientii, devenite deja celebre.

  7. Eu chiar am fost acum 2 seri la Alila si am luat o pizza cu aluat pufos si pot sa zic ca era pe jumamate cruda…..poate am sa mai merg odata sa vad cum e cu aluat subtire….dar in nici un caz nu va recomand sa luati cu aluat pufos

  8. A…si am uitat sa spun ca am fost acolo cu cineva din Italia si acea persoana si-a luat cu aluat subtire. Am mers acolo pentru ca stiam ca asta este una dintre cele mai bune pizzerii, din pacate nu am ramas cu o impresie prea placuta. 😐

  9. Eu nu mai suport aluatul pufos. Doar subtire imi place.
    La Pizzeria Domnea se face iarasi o pizza buna. Si acolo e doar cu aluat subtire.

  10. Am fost si noi ieri la Alila. Am mancat ciorba de burta si pizza. Amandoua extrem de delicioase. Atmosfera e foarte placuta pe terasa, mancarea e multa si delicioasa, preturile sunt mai mult decat acceptabile. Noi am dat 100 RON pe o pizza mare, patru ciorbe de burta, 7 beri si un suc.

    Ca un minus .. nu ar strica daca ar mai zambi si chelneritele cate putin.

  11. De obicei comand mancare de la Alila si mereu am fost multumita. Eu n-am avut probleme la pizza cu blat pufos..mereu a fost delicioasa.

  12. am macat si mancare traditionala romaneasca, si pizza si desert la Alila…si sincer mi-au placut foarte mult.Atmosfera e ok,precum si servirea…si cred ca o data ce ai intrat in pizzeria Alila si ai luat masa acolo nu vei vrea sa mai megi in alta pizzerie.

  13. e perfecta pentru copiii cu dintishori lor de lapte, crusta aceea arsa e plina de vitamine, incercati si voi .minunea e sub acest minunat amestec vestit in toata lumea ..ciuperci crude masline verzi?!!!!!!orea nu stie nimeni de la alila ca maslina verde si cipercile de la conserva fac un amestec” ideal” pt papilele bahlite?!

    daca doresti sa traiesti 150 de ani iti recomand cu caldura pizza caltzone ca asa te simti … la dieta fara mozarela de calitate , sare ioc, aluatul crud ar trebui inclus si el in meniu ca optiune alaturi de cel pufos , subtine., un ulei de masline fara savoare sau inexistent.

    folositi ingrediente fara sa stiti cum se combina de genul salam, sunca la niste dimensiuni de ordinul micronilor pe linga ca o pizza caltzone e de 17 ron dar supriza e un papanas parlit si crud in interior .pizza alila e o turta si aia cruda cu ceva pe ea.

  14. Am fost de doua ori, in ambele situatii primind alteva decat am comandat. O data – alt suc decat cerusem, a doua oara – alta pizza (!). Cerusem “Carnovire”, iar chelnerul scrisese doar “Ca…” pe nota pe plata, pe care am vazut-o la sfarsit, asa ca mi-a adus “Campaniola” sau asa ceva, oricum – legume si pui in loc de salamuri si alte carnuri, pe care le cerusem. Leguma de chelner nu si-a cerut nici macar scuze, spunand ca e o greseala a bucatariei, nici vorba sa incerce sa remedieze situatia.

    In plus, am auzit de la cineva “din interior” ca bucatarii fac glume a la Eminem (episodul cu scuipatul in hamburger). Nu e de mers acolo, asta e sigur!

  15. Apropo, atata timp cat, moderand comentariile, le acceptati pe cele care critica localurile, ati face bine sa le puneti si pe cele care va critica pe voi. In cazul in care nu imi intra nici comentariul asta, va recomand calduros un dictionar si cateva lecturi. Abtineti-va de la Sandra Brown, daca se poate 😉 .

  16. Hai mai Denisa, ti-a intrat un comentariu in moderare si de acum zici ca intra toate. Nici nu stiu de ce a intrat primul.
    Wordpress-ul nu are de unde sa stie care e comentariu bun si care nu.

  17. pizza nu prea e pizza, e ok ca restaurant unde vrei sa mananci repede si sa pleci; mi s-a intamplat destul de des si sa astept 15 minute sa mi se aduca meniu si mai grav inca 15 minute ca sa mi se ia nota de plata si sa mi se dea restul.

  18. Eu am comandat odata acasa de la Alila si nu mi-a placut deloc pizza. Nu mai stiu de care am luat, dar probabil era specialitatea casei sau ceva in acest gen, pentru ca asta cumpar eu de obicei de la orice pizzerie. Oricum, mi-a facut o impresie proasta si am preferat sa nu mai cumpar de la ei.

  19. Comandam destul de des de la ei pizza. De fapt, niciodata nu am fost la pizzerie si nici macar nu stiu unde e. Daca la inceput imi placea, ultima oara a avut un gust tare ciudat, desi era acelasi sortiment pe care il comand de obicei.

    Inca o bila neagra: cand vreau sa fac comanda tre sa ma joc cu telefonul macar juma de ora. Nimeni nu se oboseste sa raspunda mai repede.

    Trebuie sa caut alt loc unde/de unde sa mananc. Citesc- poate gasesc ceva chiar pe site-ul asta:)

  20. Una din cele mai proaste serviri din oraș. Probabil cea mai proastă.
    Mă așez la masă cu un prieten. Masa plină de resturi ale celor care au fost înainte. Vine nea’ ospătaru’, curăță și aduce un meniu. Îi zic că vreau două beri, să nu mai lase meniul.
    Trec vreo 6 minute, vine o duduie, ne dă bună ziua și ne aruncă pe masă două meniuri. WTF?!
    Am mai stat încă 5 minute, timp în care s-a întâmplat nimic.
    După care ne-am ridicat și am plecat. În condițiile în care localul nu era nici pe jumătate plin, e incredibil cum nu poți aduce doouă beri în 11 minute!

    Indolența ospătarilor e la mare cinste la Alila. Ăsta e cel mai sigur lucru. Alt exemplu? Prietenul cu care am așteptat berea timp de 11 minute, a pățit-o și mai nasol.
    – A durat 15 minute ca să-i aducă cineva meniul (omul știa ce comandă)
    – A mai durat 20 de minute (!?!!!) ca să primească restul.

    Colac peste pupăză, pentru mine Alila nu există.

  21. Din pacate nu mai e ce a fost …la Alila. Asa se intampla cam peste tot, eu de cateva luni prefer pizza de la Mamma Mia, specialitatea casei cu aluat subtire, am luat de ziua mea 14 bucati (plus cele gratis)si toti cei 20 de invitati au fost foarte incantati. PS. Acum 2 ani eram clientul Family Pizza.

  22. Da, asa este, Alila era o pizzerie foarte buna pe vremuri. Ori a fost din cauza schimbarii personalului dealungul timpului, ori si-au luat-o in cap, nu se stie, insa prea multi clienti se plang ca sa nu se observe, iar personalul gafeaza prea des ca sa mai treci pe acolo.

  23. Un RAHAT de pizza: am luat una cu carne ve vita – sub orice critica; am incercat-o si pe Alila – numai aluat si juma de rosie, iar cea de pui nu avea nici un gust.Sunt profund dezamagita, degeaba o laudati, eu m-am convins, nici pentru catei nu as lua asa ceva, mai ales ca e si FOARTEEEEEEEEEEE scumpa turta aia de aluat (ca de carne si alte ingrediente nu poate fi vorba).

  24. Cea mai oribila pizza pe care am putut sa o mananc vreodata, efectiv mirosea a excremente si era cruda. Nu imi dau seama cum a reusit bucatarul sa faca asa o “minunatie”.
    Imi pare extrem de rau ca nu am fost inspirata sa chem OPC-ul atunci. Va dau tuturor un sfat: nu va duceti acolo, mai ales la cea din Carrefour, nu de alta dar va puteti imbolnavi!

  25. Pingback: Si pizza de la Pizza Bistro Lotus nu a mai venit | The Fuck U Award

  26. Eu raman la Mamma Mia. Am trecut si pe la Allila candva dar nu se compara. Nici servirea si nici mancarea. Pizza Calzone de la Mamma Mia e bestiala si mai au si niste ficatei de te lingi pe degete. Nu degeaba e mereu plin la ei

  27. Mare dezamagire!!! Am comandat intr-o zi la birou o ciorba si o tochitura, termenul maxim de livrare comunicat telefonic a fost de 1 ora si 15 minute. Dupa o ora si 30 minute comanda nu mai venea, am sunat la ei si mi s-a spus ca e pe drum, a ajuns dupa o ora si 45 de minute…la cat imi era de foame nu prea mai conta…dar am avut o surpriza foarte neplacuta, ciorba era aproape rece, carnea din tochitura era o carne pe jumatate fiarta, deloc rumenita, iar ”branza e burduf” era un cas de vaci dat prin razatoare care scartaia intre dinti, mamaliga pe jumatate fiarta si foarte tare… Multa vreme am comandat pizza de la ei, e bunicica, depinde de bucatar cred, uneori e ok…alteori lasa de dorit, si da, am primit si pizza un pic cam mult rumenita! Cat despre servirea in restaurant nu pot sa inteleg de ce dureaza 20 de minute sa ti se serveasca o cioarba care se incalzeste in 5 minute.

Lasă un comentariu