fbpx

Videoclip Annes – Atat de greu

Melodia e ok, clipul e reusit, dar hainele sunt prea trendy flendy. Inteleg eu ca se poarta galben, roz si alte culori tipatoare, dar nu doar culorile hainelor folosite sunt aiurite, ci chiar si hainele propriu zise.

Videoclip E.O.S – I feel high

Clipul a fost facut doar din fotografii, peste 6500, folosind tehnica stop-motion. Impresionant ca tehnica, dar nu mi se pare un clip stralucit. Melodia suna bine.

Insound feat Vali Barbulescu – Scena

Imi place melodia, clipul nu iese in evidenta prea tare, fiind axat pe solista.

Apropo, si Lavinia a scos o piesa noua, Superstar. Singura problema e ca tipa habar nu are sa se miste, pana si marmota de la Milka, asa concediata cum e, ar dansa mai bine decat Lavinia. Ii recomand de acum sa cante doar stand pe acaun, sau imbracata intr-o rochie pana in pamant, pentru a nu se remarca faptul ca se misca ca o salcie batuta de vant. Via Monden

Azi am ascultat toata ziua Stereo Palma – Dreaming [Remix]:

2 Comentarii

  1. Mai, e ciudat cum de proiectul E.O.S nu se ocupa nimeni. E ca si cum n-ar exista. Si de ce asta? Pt. ca nu le-a compus Moga piesa ca sa semene cu toate cele 30 de piese din aceeasi zona muzicala in acre intra si ei? Sau poate ca n-au un vIrinel in spate?
    S-a gandit cineva macar o singura data la faptul ca e unul din proiectele care ne scot in fatza ca industrie muzicala?
    DE fapt, de ce nu aud E.O.S decat in calculatorul meu si-n ale cunoscutilor mei? Sa aiba lumea din tzara asta gusturi atat de dubioase incat sa nu fie toleratzi in playlistul niciunui post de radio?

Lasă un comentariu