fbpx
Diverse

Castigatorii celor doua invitatii la concertul Vama din Iasi

Concursul organizat pe blog s-a incheiat. Am ales cele doua persoane care vor primi invitatiile la concertul Vama de miercuri, in club Hypnotic.

Decizia a fost grea, au fost multe motive bune pentru care vreti sa mergeti la concert, am reusit sa imi dau seama de motivele pentru care multi asculta Vama. In final i-am ales pe cei care m-ar fi motivat cel mai mult pe mine sa merg la un concert Vama. Castigatorii sunt:
– GB, comentariul numarul 17

Oi fi eu mai batrana si nu baba, dar imi permit sa spun ca am crescut ascultand Vama Veche. A fost primul album pe care chiar am dat bani si asta in a doua decada a anilor ‘90 cand traiam din alocatie. Tin minte ca nu era concert in Iasi in perioada aia fara sa fie si Vama Veche invitata – asa am aflat de ei. Ne adunam multi si mergeam, urlam ca nebunii versurile “rushinoase”, rageam de a doua zi nu puteam nici sa vorbim.
Nici nu ar trebui sa mai zic ca abia atunci “faceam ochi” spre lume si da-i munca de convingere cu parintii sa te lase la concert cu “toti golanii”, apoi vedeai ca trece de 11 si nu s-a terminat dar cu riscul de a-ti lua bataie stateai pana la sfarsit. Asa s-a legat gaska.
Apoi prima data la mare “fara parinti” unde ghici ce auzeai peste tot? Ce melodii stia toata lumea pe-de-rost? Si care era cea mai iubita? http://www.trilulilu.ro/djdandumitru/3a54d4012188c6
In mare pentru ca melodiile imi aduc aminte de toata lupta de “castigare a libertatii si a independentei” – granita de la copil la adult si nu exista o melodie a lor pe care sa nu o asociez cu un eveniment din viata mea si care sa nu imi confirme ca odata, delult, nu aveam nici o grija si ma distram cu adevarat.
Iar cum in timp Tudor a evoluat in functie parca de traierile fiecaruia dintre noi atingand si parti mai putin frumoase din viata, a ajuns sa cuprinda aproape toate trairile unui om in melodiile lui.
Cum naiba sa nu iti placa daca poti alege 3 piese prin care sa retraiesti una dupa alta instant emotii total diferite din viata ta?

  • Beatrice, comentariul numarul 19.

vreau sa merg la concertul vama pentru ca vreau sa fiu acolo pur si simplu..vreau sa cant, sa aplaud,sa ma bucur…vreau sa ascult piesele cu ochii inchisi, cu obrazul meu langa obrazul iubitului meu si sa-i soptesc : “ochii verzi si parul tau mi-ajung…” mai vreau pentru ca…am doar 18 ani si oricine are varsta asta stie ce inseamna vama si vrea sa vina…vreau pentru ca-mi place muzica de calitate…vreau sa simt vibrand in mine muzica, sa cada cu acorduri fine in timpanul meu…vreau,pentru ca e atat de frumos sa traiesti,sa iubesti…muzica inainte de toate!(paul verlaine). chiar nu mai conteaza nimic atunci cand esti cu persoana iubita undeva, voi doi…in muzica voastra preferata va scufundati si pur si simplu uiti de lume…si eu asta vreau…n-ai cum sa nu vrei sa vii… vama are melodii pentru toti si toate…pentru indragostiti,pentru suflete stinghere,pentru oameni plictisiti,pentru nebuni,pentru sarmani,pentru mine,pentru TINE! nu i-am vazut niciodata live,sa simt pe viu fiorii dorintei de a ajunge la radio…si asta ar fi inca un motiv pentru care vreau sa fiu acolo…with my beloved one… pur si simplu,vreau!

Fiecare va primi o invitatie pentru doua persoane la concert. Va voi contacta pe email pentru a imi da numele vostru complet si al persoanei cu care veti merge la concert pentru a va trece pe lista de invitati.

Multumesc tuturor pentru comentarii.

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
0 comentarii. Tu ce părere ai?
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Lasă un comentariux
()
x