fbpx

Cat de emoticonist esti?

Zappbuzz
Zappbuzz

Emoticoanele… Deja lumea a inceput sa se sature de ele si de discutiile in jurul lor. In blogosfera taberele deja s-au impartit, unii spun ca sunt pro, altii ca sunt contra lor.

Indiferent ca stai pe invizibil sau nu, indiferent ca esti pro sau contra lor, cu siguranta mai scapi cate-un emoticon pe un site, blog sau forum, macar din greseala. Recunoaste, vei fi pe jumatate iertat!

Vrei sa afli cat de emoticonist esti? Ar trebui sa te apuci de numarat toate emoticoanele pe care le-ai lasat pana acum online. Greu de realizat, nimeni nu mai stie pe unde a umblat si ce a scris de cand a pus prima data mana pe mouse. Totusi, eu va dau un punct de plecare si va spun cum sta treaba cu emoticoanele pe blog.

M-am apucat de numarat emoticoanele. Dupa doua nopti am reusit sa le termin, si din posturi si din comentarii. In posturi am gasit 80 de emoticoane. Putine, avand in vedere ca am peste 4100 de posturi publicate. M-am bucurat, e clar ca nu sunt emoticonist. Vreti sa stiti ce emoticoane am folosit eu? Take a look :):
🙂 de 18 ori
:)) de 2 ori
😀 de 22 ori
:> o singura data
😛 de 36 ori

Dupa aia am zis sa verific si comentariile, sa vad cat de emoticonisti sunt cei care comenteaza aici. In comentarii s-au adunat pana acum 837 de emoticoane, din 2007 pana acum, toate numai un zambet. Desigur, asta se datoreaza posturilor mele extraordinar de inteligente si amuzante.

🙂 de 234 ori
:)) de 127 ori
😀 de 158 ori
😛 de 320 ori

Eram totusi distrus la gandul ca ai mei comentatori sunt de 10 ori mai emoticonisti decat mine. M-am enervat si am trecut la numarat emoticoanele din blogosfera, in speranta ca voi gasi pe alti blogggeri, cu cititori si mai emoticonisti. Ce conteaza cateva saptamani pierdute cu numaratul, cand scopul e unul nobil. Stiinta trebuie sa triumfe.

L-am verificat pe Fulgerica: el are 722 de emoticoane iar comentatorii lui 1644. He he, asta e un emoticonist inrait, abia reusesc comentatorii sa il ajunga din urma.

Dupa asta am trecut la Visurat unde am numarat de mi-au sarit capacele: el are 172 de emoticoane, iar comentatorii lui 4110, deci sunt de 23 de ori mai emoticonisti decat el. Se vede ca tipul nu e emoticonist, dar comentatorii lui sunt ai naibi de veseli si baga emoticoane doar ca sa ii faca in ciuda. Denisa insa e mai emoticonista decat el, cu 303 emoticoane, pe cand in comentarii am numarat doar 1017.

Deja plin de bataturi de la numaratul emoticoanelor am ajuns la Subiectiv, care are 59 de emoticoane in articole si 874 in comentarii. Seamana cu blogul  la emoticoane, un blog serios cu articole de calitate, dar de care cititorii rad in comentarii. Grea e viata asta, tu scrii articole serioase si cititorii doar 😀 si 😆

Am mai facut o ultima oprire la Arhi, care se declara emoticonist inrait. Stupoare, am numarat doar 22 de emoticoane in articole, in schimb in comentarii el are 5137 emoticoane. 5137, ati citit bine. Pai cum ma Arhi, tu, godfather-ul bascaliei, zeusul ironiilor fara perdea, ai doar 22 de comentarii? Rad toti cititorii tai de tine in comentarii. Cititorii tai sunt de 233 de ori mai emoticonisti decat tine. Ia si baga emoticoane in posturi, ai de recuperat o gramada.

In concluzie, nu va apucati de numarat emoticoanele de pe internet ca s-ar putea sa aveti surprize. Astia care zic ca sunt emoticonisti de fapt nu folosesc emoticoanele aproape deloc, iar opozitia, aia care critica emoticoanele pe ascuns se inchina la sfantul messenger. Pe internet totul e inselator.

Promo: Acum cu Zapp BUZZ ît,i suni prietenii pe Messenger în timp ce aces,tia se afla în fat,a calculatorului, oriunde în lume, folosind telefonul mobil. Afla( numa(rul de Messenger al prietenului ta(u accesând Cartea de telefon pentru Messenger, numai pe www.zappbuzz.ro.

P.S: Cei care vor sa isi numere emoticoanele pot descarca pluginul Zappbuzz de aici. Dezarhivati fisierele din zip in radacina blogului, adica in directorul public_html. Dupa aceea tastati www.adresabloguluitau.ro/zappbuzz.php unde veti vedea imaginea cu emoticoanele numarate. Enjoy and share!

Recomandă

4 Comentarii

  1. Dupa postul cu tv unikat … asta e surpriza! Nu spama.fa publicitate doar in ograda proprie!
    Si scoate naiba tema de mobil ca nu pot comenta!

  2. Eu cred ca e o diferenta majora intre un link pe care cineva ti-l baga pe gat la tine pe blog pentru a castiga ceva si un articol scris de minepe blogul meu, asa cum fac in mod obisnuit, care are la final un mesaj promotional. Tu ce zici?

    Am oprit pluginul momentan. Apropo, tot nu ai zis ce browser/telefon folosesti.

  3. In mod sigur vor fi cativa ce vor cauta disperati public_html daca host-ul lor are alta denumire la directorul radacina al site-ului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *