fbpx

Blogmeet in Iasi vinerea asta

Ultima adunare de bloggeri a fost prin februarie. A venit caldura si ar fi cazul se ne adunam pentru putin networking.

 • Cand? Vinerea asta, 22.05, la ora 19:00.
 • Locatia: restaurantul Corolli’s, in Tudor, aproape de Mall.
 • Teme de discutie: blogging, marketing, PR, proiecte online, in rest socializare cat cuprinde si buna dispozitie. Oricum, din ce stiu eu majoritatea celor care ne adunam suntem interesati de domeniile mentionate.
 • Tinuta obligatorie: fara fite.
Corollis
Corolli's

Cum a fost la ultimul blogmeet vedeti AICI.

Anuntati-va in comentarii sa stiu cati ne adunam, care si cum vine, pentru a face o rezervare in cazul in care suntem prea multi. Daca apar modificari fata de planul initial voi edita postul.

Nu uitati sa anuntati mai departe, adica pls RT.:), cum se zice mai nou.

Recomandă

27 Comentarii

 1. Ar fi culmea sa spun ca nu vin dupa ce ti-am zis sa mai facem un blogmeet, nu? Sper sa nu fie prea din scurt pentru unii. Cat despre mine, daca nu intervine nimic, voi fi acolo. Si chiar sper sa nu intervina nimic.

  • Pentru ca daca stam si ne tot gandim nu mai facem nimic, mai trebuie sa si actionam. De 3 luni nimeni nu a propus nimic. Pana mea, pun eu piciorul in prag. Lasa masinile si dormitul, maine seara esti prezent.

 2. @iasivezi – da, vine lumea. suntem in jur de 10-15 din ce stiu eu: eu plus consoarta, Gina Magdici, Alex Negru,Noni, Razvan plus Simona, Dany, Andreea Marc, Ines si prietenul, voi doi… Mai sunt cateva persoane care nu sunt sigure 100% daca vin asa ca prefer sa astept.

  Ar trebui sa vina si Andreia, PR-ista Neogen.
  In cazul in care nu nimeriti Corolli’s, desi e simplu (se poate intra prin acelasi culoar ca si pentru Master), aveti telefonul meu:
  http://i302.photobucket.com/albums/nn94/mariussescu/mariussescu_twitterjpgJPEGImage1920.jpg

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *