fbpx

Cât de mult contează feedback-ul clienților pe internet

Stiți că eu zic mereu cât de important e să încurajați clienții să posteze recenzii, opinii despre produsele sau serviciile voastre, chiar dacă nu sunt 100% negative. Exemplul de mai jos e foarte sugestiv.

Mă uitam zilele trecute pe F64 după niște echipamente pentru fotografie de produs și am văzut comentariul de mai jos, lăsat la produsul Fancier PB05 – Cub 40cm pliabil cu lampi si trepied:

Lucrez pt o institutie cu profil agricol si tocmai trebuia a doua zi sa fac poze la niste stiuleti de porumb contra cost binenteles …se vroia o fotografie macro mai sofisticata … ok zic in mintea mea mai fac un ciubuc , dar pe de alta parte eram panicat ca nu aveam unde sa fac porumbul …hmmm intru pe un site de profil sa caut ceva second hand …zic nici sa nu dau o caruta de bani , gasesc un cort si tipul vroia 200 ron ca e cu 10 ron mai ieftin ca in magazin …il sun de vreo 3 ori sa mai lase la pret …cortul era simplu fara nimica dar eu am zis ca daca am cort a doua zi cand ma prezint la client par mai profesionist ..din pacate tipu nu vrea sa-l vanda mai ieftin …era destul de tarziu 18 seara devenisem panicat si brusc imi vine o idee intru de pe telefon pe net si scriu www.f64.ro caut cort si surpriza !!! corturi mai ieftine ca la second -hand zic hopa ia sa iau ceva pe la 150 ron …si gasesc minunatia asta care vine echipata cu tot ce se poate , unde mai pui ca totoul se afla intr-o servieta de oameni de afaceri moderni …am ajuns la f64 am cumparat (foarte amabili oamenii ) si a doua zi am facut furori si poze incredibile la stiuletii de porumb ….deci in concluzie cumparati fratilor direct din magazin economisiti si timp si in cazul meu si bani .

Comentariul a fost votat ca cel mai favorabil. Sincer eu am râs vreo 20 de minute după ce l-am citit. Deci cum, fotografie macro pentru știuleții de porumb? Inițial credeam că tipul făcea mișto de produs sau de magazinul online, dar după ce am ajuns la final mi-am dat seama că e serios.

Oricum, cred că e cea mai tare recenzie a unui produs pe care am citit-o până acum. Sunteți de acord cu mine?

Recomandă

3 Comentarii

  1. :)) Adevarul e ca e tare comentariul. Si da, conteaza foarte mult feedback-ul clientilor si spun asta din postura de client. Prezentarile produselor de pe site-uri sunt din punctul meu de vedere simple descrieri care imi prezinta elementele tehnice. Mai ales cand e vorba despre un produs care nu-mi e foarte familiar sau nu am cunostintele necesare sa-l pot evalua singur, si chiar si atunci, feedback-urile conteaza foarte mult.

  2. Păi de fiecare dată când sunt nesigur, intru pe Google și bag: ”produs scam”, ”teapa produs”, ”review produs”. Contează foarte mult să văd exact cât de (ne)mulțumiți sunt ceilalți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *