fbpx

Stela Popescu e născută la Bălți, în Republica Moldova. Alexandru Arșinel e născut la Dolhasca, în județul Suceava. Deci să spunem că mesajul are sens și e targetat, vedete care au plecat din zona Moldovei cu un mesaj pentru moldoveni, mai ales că panoul e amplasat în Bacău.

catena-bacau

Totuși, mi se par așa de neinspirate strategiile de promovare folosite de Catena, panourile lor, spoturile TV și alea radio. De exemplu îi scot la înaintare numai pe Stela și Arșinel, cam peste tot. Oare asta își doresc ei, asocierea mentală Catena = farmacia pensionarilor? Restul populației nu cumpără medicamente?

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

7 Comentarii

  1. Ponta era sa fie Presedinte cu voturile pensionarilor.:))) nu trebuie subestimati .

  2. Nu stiu voi, dar mie mi se par aiurea acele panouri. Iar mesajul ales: “Preturi foarte mici, Din inima pentru moldoveni” e si mai ciudat. Zici ca ne-ar lua peste picior, ca si cum “na si voua saracilor, ceva pe gustul vostru”. Tot respectul pentru cei doi, pentru cariera lor, dar cam atat. Mi se pare de prost gust campania dusa de Catena + Arsinel si Stela si de cum apar ei mereu pe afise, dar si la tv si peste tot. Parca as vrea sa vad si altceva, poate ceva ce generatiei mele ii place.

  3. La o farmacie Catena: aveţi medicamente pentru inimă ? Da, avem. Catena farmacia inimii. Ceva pentru stomac aveţi ? Da, sigur că avem. Catena farmacia stomacului. Dar Viagra aveţi ? Da, avem. Catena farmacia p… O dovadî’ în plus pientru năstuşnişia românulu’ di’a faşi’ bancuri inclusiv pi sama’ farmaşiilor. Chiar aşa !!!

Lasă un comentariu