fbpx

Ce aș vrea să găsesc la intrarea în parcuri – pungi pentru nevoile câinilor

Dispozitivul de mai jos era amplasat la intrarea în Grădina Luxembourg din Paris. Pe el erau instrucțiuni clare despre ce poți face cu pungile respective – iei una cu tine atunci când intri în parc cu câinele proprietate personală. Te apleci după ce își face nevoia, culegi mizeria cu mâna în pungă și o arunci la gunoi. Simplu, nu?

Poate că cer prea mult de la proprietarii de câini să umble cu pungi speciale după ei,  deși mi se pare ceva normal cât timp e câinele tău să ai grijă de el, dar ar fi un început bun din partea autorităților dacă ar monta așa ceva în parcuri, poate ajungem și noi la normalitate în câțiva ani.

Zic și eu, poate nu va mai trebui să ne așezăm cu grijă pe iarbă sau să mergem privind în jos pe aleile parcului, de teama că vom intra în rahat, la propriu.

Cum vi se pare ideea?

Recomandă

6 Comentarii

  1. E super misto ideea, dar trebuie educat romanul. Eu sper sa vedem cat mai repede asa ceva la intrarea in parcuri si mai sper sa nu mai trebuiasca sa imi feresc copilul de biciclisti in parc.

  2. Da, ideea mi se pare si mie f buna. Ma intreb totusi: vor rezista pungile pt a fi folosite de proprietarii de caini (sau vor fi furate)? Cati dintre proprietarii de caini le vor folosi? Sunt posesori de caini carora li se pare absolut normal sa NU stranga mizeria dupa patrupedele lor. “E biodegradabil, ce naiba?!”

    • Și pe panoul din Franța scria că pungile sunt special pt nevoile câinilor, acum depinde de fiecare cât bun simț are. Da, rahatul e biodegrabadil, dar când calci într-unul numai la asta nu te gândești.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *