Ce aș vrea să găsesc la intrarea în parcuri – pungi pentru nevoile câinilor

Dispozitivul de mai jos era amplasat la intrarea în Grădina Luxembourg din Paris. Pe el erau instrucțiuni clare despre ce poți face cu pungile respective – iei una cu tine atunci când intri în parc cu câinele proprietate personală. Te apleci după ce își face nevoia, culegi mizeria cu mâna în pungă și o arunci la gunoi. Simplu, nu?

Poate că cer prea mult de la proprietarii de câini să umble cu pungi speciale după ei,  deși mi se pare ceva normal cât timp e câinele tău să ai grijă de el, dar ar fi un început bun din partea autorităților dacă ar monta așa ceva în parcuri, poate ajungem și noi la normalitate în câțiva ani.

Zic și eu, poate nu va mai trebui să ne așezăm cu grijă pe iarbă sau să mergem privind în jos pe aleile parcului, de teama că vom intra în rahat, la propriu.

Cum vi se pare ideea?

Recomandă prietenilor!6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Paul - Kidsmag
Vizitator

E super misto ideea, dar trebuie educat romanul. Eu sper sa vedem cat mai repede asa ceva la intrarea in parcuri si mai sper sa nu mai trebuiasca sa imi feresc copilul de biciclisti in parc.

Lory
Vizitator

Da, ideea mi se pare si mie f buna. Ma intreb totusi: vor rezista pungile pt a fi folosite de proprietarii de caini (sau vor fi furate)? Cati dintre proprietarii de caini le vor folosi? Sunt posesori de caini carora li se pare absolut normal sa NU stranga mizeria dupa patrupedele lor. “E biodegradabil, ce naiba?!”

Lory
Vizitator

Daaaa, eu una m-am saturat de facut slalom printre rahatii de pe trotuare; de iarba incerc sa ma feresc :)).

Staicu Mary
Vizitator

dar pt maidanezi cine strange?

Staicu Mary
Vizitator

dar pt maidanezi cine strange?