Ce face Optzile.ro de fapt?

In ultimul timp tot primesc pe emailul de pe Optzile.ro invitatii la diverse evenimente sau comunicate de presa. Oricat de mult m-ar incanta ca site-ul incepe sa devina relevant si sa aiba cititori, ma deranjeaza ca imi pierd timpul inutil. Optzile.ro nu a fost lansat pentru a anunta evenimente. Ganditi-va la el ca si cum ar fi un Yelp micut.  Pentru anuntarea evenimentelor deja exista site-uri ca 360city.ro sau altiasi.ro care isi fac treaba bine pe zona asta.

Optzile.ro ofera RECOMANDARI din ROMANIA pentru TIMPUL LIBER, trimise de CITITORI.

Optzile.ro este un ghid cu recomandari pentru timpul liber, conceput intr-o maniera diferita. Noi nu platim editori ca sa scrie articole, nu scriem „de bine”, de fapt noi nu scriem. Voi faceti asta!

Oferim tuturor cititorilor posibilitatea de a scrie articole insotite de fotografii si videoclipuri, despre localurile lor preferate si, de ce nu, despre cele care nu le-au placut. Pentru asta, folositi cu incredere pagina Trimite Articolul Tau. La fiecare articol publicat, aveti posibilitatea de a adauga un link catre website-ul sau blogul personal, care va apare la inceputul articolului.

Conceptul de la care a plecat Optzile.ro – Recomandari pentru timpul liber este ca atunci cand vrei sa iesi in oras, nu vrei sa stii doar adresa si opiniile pozitive despre un anumit local, ci vrei sa iti faci o impresie despre cum este localul, cu bune si rele. Practic, vrei o recomandare reala asupra localului, iar daca mai vezi si cateva fotografii sau un videoclip, deja e extraordinar, pentru ca ti-ai facut o idee realista asupra a ce te asteapta acolo.

Cei care au fost intr-un local din Romania si vor sa il recomande, cei care au vazut o locatie turistica faina si vor sa spuna si altora de ea… chiar ii rugam sa ne trimita articole, neaparat cu fotografii. Va rog insa, incetati cu comunicatele de presa despre evenimente. Nu ne intereseaza.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alexandru Ilie

Multumim, Marius, pentru apreciere! 🙂

[…] This post was mentioned on Twitter by Alexandru Ilie and zaducu. zaducu said: RT Ce face Optzile.ro de fapt? http://bit.ly/hjd3h (via ) […]

360city

Multumim pentru apreciere si mentionarea in articol.
Echipa 360city