Ce nu a scris presa despre Steve Jobs

Ştiţi deja cu toţii, faptul că Steve Jobs renunţă să fie CEO al Apple (datorită problemelor de sănătate) a fost făcut oficial prin demisia acestuia. Deja e ştire veche de o zi, am văzut site-uri de ştiri care au publicat ieri numai articole despre chestia asta. WTF?

Problema e că majoritatea articolelor veneau cu aceleaşi informaţii, puţini erau jurnaliştii care aveau un unghi diferit asupra ştirii. Câteva chestii pe care nu le-am văzut menţionate în presă:

Acum putem să revenim la ale noastre?

P.S: oare ce vor mai scrie ziarele la moartea lui, dacă deja au rumegat acum toată viaţa şi realizările lui?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
1 Comentariu
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Iulian Boia

Cred ca e in firea noastra sa exageram lucrurile si am impresia ca acelasi lucru se intampla acum cu Steve Jobs. Toata lumea vorbeste numai de asta, a ajuns idol pentru mii de oameni..zilele trecute citeam un articol de pe Wall Street.ro si redactia chiar ii facuse o ditamai scrisoare de multumire 🙂 Cu siguranta tipul e un individ formidabil si are realizari profesionale impresionante, insa cred ca e bine sa-l privim dintr-o perspectiva mai larga, ca OM in toate laturile vietii sale. Aseara chiar m-am uitat la un film de prin `99, cu povestea inceputurilor Apple si Microsoft –… Citește tot »