fbpx

Ce se mai croseteaza in Moldova

Cea ce peste Prut, nu de dincoace. Pai, cica se coseteaza lenjerie intima! Si nu o croseteaza femeile, ci chiar barbatii!

Gheorghe Mihai din Chişinău are un hobby mai puţin obişnuit pentru un băiat. Dacă majoritatea tinerilor de azi sunt interesaţi de muzică, maşini sau calculatoare, lui Gheorghe îi place să croşeteze. Această ocupaţie l-a atras încă din copilărie, de când mama l-a învăţat să ţină cârligul în mână.
Recent, în timp ce le povestea unor prieteni despre hobby-ul pe care îl are, Gheorghe, mai mult în glumă, le-a spus că ar vrea să croşeteze lenjerie intimă pentru prietena sa. Pentru că ideea i-a plăcut, iar prietenii l-au îndemnat să o materializeze, tânărul s-a pus pe treabă. Mai întâi a şocat vânzătoarele de la mai multe magazine de lenjerie, care nu înţelegeau de ce băiatul examinează cu atâta atenţie manechinele în sutien şi slipuri. Apoi, timp de câteva săptămâni, a croşetat un set de lenjerie după propriul model, fără a avea desenată vreo schemă. Cadoul a impresionat-o pe iubită, iar de atunci Gheorghe s-a ales cu mai multe cliente. Fetele îi propun băiatului sume destul de mari de bani pentru a le croşeta şi lor lenjerie, dar Gheorghe le refuză pentru a nu o supăra pe iubită.

Saracul baiat, va dati seama, le refuza!?! Macar ar putea spune nu dupa ce le ia masurile, corect? :mrgreen:
Sursa

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *