fbpx

Ce va face Neogenul

Neogenul folosea, pana acum, serviciile Trafic.ro. Ei bine, de cand s-au trezi ei intrecuti in vizitatori, gata, s-au hotarat sa renunte la contorizarea gratuita de la Trafic.ro.
Probabil, pe 2008 vor folosi BRAT, pentru a vinde publicitatea pe site-urile proprii.
Totusi, cred ca va fi cam greu sa convingi companiile sa cumpere publicitate la tine pe site-uri, daca nu mai ai icon-ul ala de la Trafic. Pana acu’, toti faceau clic pe el si gata, se uitau la numarul de vizitatori (care pentru Neogen pare a fi in scadere).
Desigur, motivele oficiale ale Neogen sunt ca informatiile obtinute de trafic.ro prin contorizare erau folosite in scopuri mai putin nobile, sa spunem, dar care e adevarul oare?
Oricum ar fi, 2008 se anunta un an foarte cald in mediul online romanesc!

Recomandă

10 Comentarii

 1. Din cate stiu eu, datele nu le poti vedea pe Analytics, eventual sa trimiti printscren-uri!
  Pe trafic.ro e mai simplu, de aceea multi il folosesc. Plus ca, la noi, toti cand aud de trafic.ro (necunoscatori) zic WOW!

 2. WAW ca sa ma repet si eu, ei acuma si’au dat seama de treaba asta ? Si nu o face numai trafic.ro ci fff multi altii care ofera serviide contorizare, daca e free ei de unde crezi ca scot profitul ? !

  ByREV’a scris ultima data..’Old Movie, Good Movie

 3. E normal sa isi scoata profit din reclame. Partea interesanta este ca, pana nu a inceput sa vina concurenta puternic din urma, nu au miscat nimic.
  Cand din ce in ce mai multi utilizatori au inceput sa renunte la ei, hopa, au inceput sa adauge facilitati noi, sa fie mai atenti cu utilizatorii etc.
  sau cel putin, eu asa vad lucrurile!

 4. @ByREV: versiunea “mai proasta” de la MP3 e WAV nu WAW. mai proasta… depinde, in mod cert e mai costisitoare (1 minut de sunte = 10 mega or so).

  nu cred ca Neogen s-a restras de pe trafic pentru ca scadeau in top. big deal… insemna inca o campanie de spamming in plus :D. s-au retras pentru ca trafic.ro e stupid in sine, pentru ca tot ce e moca e bun pana la un punct si asa mai departe.

  din cate stiu eu la BRAT se plateste in functie de numarul de vizitatori. ei au de unde. restul nu, ceea ce inseamna ca trafic.ro n-o sa moara.

  ai dreptate in ceea ce priveste obisnuinta romanului sa intrebe despre trafic, si sa se astepte la icon-ul (invechit) de la trafic.ro. m-am confruntat cu intrebari de genul.

  dupa cum spunea si alex, poti oricand sa dai export in pdf la statisticile de pe google analytics. iti alegi ce rapoarte sa exporte si le trimiti viitorului client.

  nu trebuie sa-ti vada tot cre(s)tinul traficul. astfel, afla unde sa spameze ca sa capete si el vizitatori (asta ar fi o varianta).

  in ceea ce priveste dubiile tale privitoare la motivele pentru care Neogen au renuntat… de ce crezi ca a renuntat Softpedia? De ce se zvoneste ca vor renunta si site-urile MPI? Oare toate sunt in scadere? Nu cred.

  adi’a scris ultima data..’Romaneasca, nicidecum

 5. Nu sunt in scadere, adevarul e ca Google Analytics sufla tare in ceafa trafic.ro.
  Apropo, stiu ca mai demult, cautam niste site-uri pentru statistici, din afara, si am dat peste unul, din Canada, care avea exact acelasi layout ca trafic.ro, pana si logoul era la fel, tot tot.
  Nu am retinut adresa web, din pacate. Stie cineva despre ce e vorba?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *