fbpx

Cele mai bune căști pentru un smartphone LG cu Android – căști de iPhone

Sărumâna, aș dori să probez și eu căștile acelea Philips la 90 de lei.
Îmi pare rău, nu pot fi desfăcute. Le probați după ce le cumpărați.
Adică vreți să dau 90 de lei pe niște căști fără să știu dacă se aude așa cum vreau eu în ele?
Îmi pare rău, nu le putem desface, sunt sigilate.

lg optimus black casti iphone

Vroiam să îmi cumpăr azi căști pentru telefonul meu, LG Optimus Black. V-am povestit deja de el. Telefonul e ok, doar căștile care vin cu el sunt de toată jena: cablul era scurt, modelul căștilor era din acela care se bagă în ureche și mă incomoda, iar sunetul pe care îl auzeam era metalic, indiferent de player-ul folosit. Deci îmi trebuiau căști noi.

Tot am primit recomandări pentru Philips ca raport calitate preț, așa că am căutat să le testez azi la Domo, un model simplu care arăta bine. Nu se putea, toate erau sigilate. Uite așa am ajuns la un magazin de cartier care vindea accesorii pentru gadgeturi, unde m-au lăsat să probez toate căștile din magazin până am găsit ceva pe placul meu, sigilate sau nesigilate. Nu aveau Philips, dar aveau căști originale de iPhone, iar telefonul meu se auzea al naibii de bine în combinație cu ele.

Uite așa am eu acum telefon cu Android și căști albe de iPhone. Oare asta înseamnă că sunt fan Apple? Deja mă simt ca un hipster cu căștile albe în urechi, pe stradă. Urmează să îmi pun și o eșarfă la gât și aia e.

Totuși, muzica se aude bine în căști, și doar asta contează.

P.S: cum poți cere unui client să dea aproape un milion pe niște căști fără să le probeze? Cumpără cineva așa, pe ghicite?

Recomandă

6 Comentarii

  1. E o problema ce apare des pentru foarte multi clienti. Nu intotdeauna asteptarile lor sunt satisfacute de produsele Made in China. Personal am fost dezamagit de castile Microsoft, desi aveau un pret mare, calitatea nu era pe masura.

  2. Pentru Lg-ul meu,un Optimus one mi-am luat o pereche de sennheiser Px100II.Ramai uimit de calitatile acestui tip de casti.Alaturi de Koss Porta Pro mi se mar cea mai buna alegere in categoria lor de pret.

  3. “Control Talk”-ul, cum ii zici tu, n-o sa mearga niciodata, atata timp cat sunt casti pentru iPhone. Eu am un LG Optimus Sol si folosesc acum pe el niste casti JBL J33i, da, casti pentru iPhone, pentru ca am fost atat de fraier incat sa nu acord importanta acelui “i”, cand le-am cumparat. Urmeaza sa-mi iau niste JBL J33A, pe care le recomand cu caldura, compatibile cu Android, dupa ce am folosit J33i-urile. Se gasesc si la noi. Si au si microfon, dar nu au control de volum cum au cele pentru iPhone.
    Numai bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *