fbpx
Online

Cele mai folosite aplicații de mesagerie mobilă

GlobalWebIndex ne zice că Generatia Y sau Millenials (cei născuți între 1982 și 2004, orientativ) folosește mai ales Facebook Messenger, WhatsApp, Skype, Viber și WeChat pentru a comunica. Snapchat are doar 8%, în ciuda popularității de care se bucură în State. Probabil pentru generația X, adică adolescenții, lucrurile arată puțin altfel.

GWIMillennialsMessagingInfographic Sursa

Pe mine recunosc că WhatsApp nu prea m-a prins, dar folosesc Facebook Messenger, Viber și Skype frecvent, atât personal cât și profesional. Voi ce aplicație de mesagerie mobilă folosiți cel mai mult?

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
6 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alex
12 februarie 2015 16:10

Mi se pare ciudat ca nu apare Yahoo Messenger in lista.. oare nu e folosit asa mult ca aplicatie pe mobil, ci doar din browser ?
Sau e dub 4% ?

Alex
Răspunde către  Marius Sescu
16 februarie 2015 18:10

Da..banuiesc ca depinde acum si de listele de contacte – unde le ai, sau mai bine zis unde ti le-ai facut. In cazul meu (care recunosc ca pot fi atipic) am folosit Yahoo Messenger cand era in floare pe la noi, am strans destui prieteni si inca mai tin legatura cu ei pe YM. Este adevarat ca in maarea majoritate a timpului pe versiunea din browser (cea de pe Yahoo Mail) de la munca :p
Am si instalat pe mobil, dar il folosesc din An in Paste (mai ales cand sunt away in strainatate).

Chiar, daca folosesc un alt client pe mobil (IM+ de ex.) care stie de protocolul de YM, se pune la Yahoo ?

trackback
13 februarie 2015 10:23

[…] Cele mai folosite aplicații de mesagerie mobilă Care este cea mai folosita aplicatie de smartphone la […]

Calinescu Marian
16 februarie 2015 13:18

Facebook Mesenger e cea mai utilizata pentru ca e asociata contului de facebook. Apropo eu folosesc whatsapp pentru trimiterea de imagini, ca spre deosebire de facebook nu distorsioneaza imaginea calitativ.

6
0
Lasă un comentariux