fbpx

Cele mai folosite aplicații de mesagerie mobilă

GlobalWebIndex ne zice că Generatia Y sau Millenials (cei născuți între 1982 și 2004, orientativ) folosește mai ales Facebook Messenger, WhatsApp, Skype, Viber și WeChat pentru a comunica. Snapchat are doar 8%, în ciuda popularității de care se bucură în State. Probabil pentru generația X, adică adolescenții, lucrurile arată puțin altfel.

GWIMillennialsMessagingInfographic Sursa

Pe mine recunosc că WhatsApp nu prea m-a prins, dar folosesc Facebook Messenger, Viber și Skype frecvent, atât personal cât și profesional. Voi ce aplicație de mesagerie mobilă folosiți cel mai mult?

Recomandă

6 Comentarii

 1. Mi se pare ciudat ca nu apare Yahoo Messenger in lista.. oare nu e folosit asa mult ca aplicatie pe mobil, ci doar din browser ?
  Sau e dub 4% ?

  • Alex eu nu știu pe nimeni care să folosească Yahoo messenger pe mobil, ca să nu mai zic de faptul că majoritatea celor pe care îi știu eu nu îl mai folosesc nici pe desktop. Am intrat acum după vreo 4 luni și nu aveam nici un mesaj offline, într-o listă de câteva sute de persoane.

   • Da..banuiesc ca depinde acum si de listele de contacte – unde le ai, sau mai bine zis unde ti le-ai facut. In cazul meu (care recunosc ca pot fi atipic) am folosit Yahoo Messenger cand era in floare pe la noi, am strans destui prieteni si inca mai tin legatura cu ei pe YM. Este adevarat ca in maarea majoritate a timpului pe versiunea din browser (cea de pe Yahoo Mail) de la munca :p
    Am si instalat pe mobil, dar il folosesc din An in Paste (mai ales cand sunt away in strainatate).

    Chiar, daca folosesc un alt client pe mobil (IM+ de ex.) care stie de protocolul de YM, se pune la Yahoo ?

 2. Facebook Mesenger e cea mai utilizata pentru ca e asociata contului de facebook. Apropo eu folosesc whatsapp pentru trimiterea de imagini, ca spre deosebire de facebook nu distorsioneaza imaginea calitativ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *