fbpx

Cine vrea un tricou semnat de gimnastele românce care participă la Jocurile Olimpice?

Mă uitam în ultimele zile că la TV dar și online suntem inundați de știri despre Jocurile Olimpice și rezultatele obținute de sportivii noștri acolo. Eu zic că e un lucru bun, sportivii români care creează o imagine pozitivă a României în afară, pe lângă toate știrile negative legate de situația politică.

Ce e mai interesant de analizat referitor la Jocurile Olimpice este modul în care diverse branduri românești încearcă să se asocieze cu echipa olimpică în această perioadă sau măcar cu Olimpiadele. Sunt unele companii care s-au mulțumit să realizezeze și difuzeze reclame TV în care apar sportivi români, deși unii dintre ei nici măcar nu participă la Jocurile Olimpice. Puțin ironic, știu.

Alte branduri se implică activ în susținerea sportivilor noștri. De exemplu Farmec, care direcționează 1% din vânzările gamei Gerovital Sun către Echipa Olimpică a României pentru produsele cumpărate în perioada 1 iunie – 12 august 2012. În plus, dacă cumpărați oride produs din gama mai sus menționată și înscrieți codul promoțional pe  sun.gerovital.ro puteți câștiga una din cele 10 medalii de aur sau unul din cele 3504 medalioane de argint. Cu alte cuvinte, puteți fi și bronzați și medaliați.

Care e treaba cu tricoul semnat de gimnastele românce? Pe Facebook Farmec a creat o aplicație care permite utilizatorilor sa posteze mesaje de incurajare pentru sportivii romani care reprezintă la la Jocurile Olimpice de la Londra de anul aceasta, unde se pot câstiga saptamanal produse Gerovital Sun, o medalie de argint și un tricou semnat de una dintre gimnastele romanance.

Pe lângă premiile de acolo, eu dau pe blog un tricou semnat de Alina Dumitru, Ana Maria Branza, Catalina Ponor sau Sanda Izbasa celui mai frumos comentariu lăsat aici până joi la miezul nopții. Eu mi-aș dori să fie semnat de Cătălina Ponor, favorita mea, dar nu vă garantez ce gimastă va semna tricoul vostru. Ideea e să îmi spuneți în comentariile la articol care e sportivul român de la Jocurile Olimpice pe care îl preferați și de ce.

Deci, dacă vreți un tricou cu autograf original de la gimnastele noastre, lăsați un comentariu cu o adresa de email validă. Vineri anunț câștigătorul care va primi tricoul prin poștă.

Ce sportiv român e preferatul vostru?

Update: câștigătorul tricoului e Corina, va fi contactată pe email.

Recomandă

12 Comentarii

 1. Pentru mine Alina Dumitru este o jucatoare de aur, desi a luat doar argint. A luptat pana la capat, avand totusi o mana care o durea cred eu insuportabil. A adus bucurie in inimile noastre. Si astazi mai mult ca oricand o apreciez, deoarece fiind jignita in ultimul hal de 2 marlani (marlan fiind un cuvant prea frumos spus pentru cei doi), a raspuns cu demnitate si cu onoare. Ma inclin in fata omului-Alian Dumitru!

 2. Alina Dumitru este sportivl preferat de la JO2012 doarece mi se pare cel mai bun exemplu de sportiv devenit campion prin muncă.

 3. Nu e vorba doar de un sportiv, e vorba de o echipa. Acea echipa e Nationala de Gimnastica. Ma face sa ma gandesc la Nadia Comaneci, Lavinia Milosovici si imi aduc aminte de traditia Romaniei in Gimnastica.
  Imi doresc ca si la aceasta Olimpiada sa castigam aurul olimpic atat la echipa, cat si la individual.

 4. As dori din suflet un tricou pentrunepotica mea Karla, de 5 ani, care face gimnastica cu tricoul Romaniei, la NSW Academy of Gymnastics Sydney Australia. Ea viseaza sa ajunga la Olimpiada cand v-a fi mare! Cred ca merita un tricou si o medalie!!!!

 5. As dori un tricou pentru vitrina cu trofee a clasei mele, pentru a-i motiva pe cei mici! Il admir pe Alin Moldoveanu, care a muncit mult, de cand avea varsta elevilor mei, multe ore pe zi, iar acum … focsaneanul e ,,de aur” . Cata mandrie pe cei care au avut incredere in el!

 6. Odata la patru ani facem cunostiinta cu oameni valorosi,campioni. Le aflam povestile, ii ascultam cum vorbesc, le vedem si familiile … apoi dispar din lumina reflectoarelor, se intorc la munca, pe terenul de antrenament, in salile de sport….
  Odata la patru ani un copil isi alege un idol si vrea sa devina ca el, munceste ani de zile, se antreneaza, castiga si devine si el un om valoros, un campion.
  Ii respect si ii iubesc pe toti acesti CAMPIONI ai ROMANIEI pentru faptul ca sunt modele pentru noi si pentru copiii nostri si nu pentru NUMARUL de medalii.

 7. Nu pot spune ca am un sportiv(a) favorit(a), cu atit mai mult cu cit toti reprezinta Romania. Indifirent de culoare medaliei primite toti sportivii din lotul olimpic, chiar si cei clasati pe locurile de dupa podium merita respectul, increderea si toata lauda noastra. Sintem mindri oameni dragi ca ne reprezentati si ca la Londra(un oras in care nu sintem (ca romani )tocmai iubiti) aratati valoarea tarii noastre! Succes Romania!

 8. Abia astept sa primesc tricoul! Va multumesc si in numele elevilor mei, care vor avea parte de o mega-surpriza cand va incepe scoala! :* Multumesc , Farmec!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *