“Clara Sheller” si “In mintea Ericai”

Duminica seara de la 19:00, respectiv 20:00 pe Hallmark Channel au inceput sa fie difuzate niste seriale noi, genul lacrimogen care prinde la fete:

Problemele abordate în cele 6 episoade din Clara Sheller (sezonul I), respectiv în cele 13 episoade din “În mintea Ericăi” (sezonul I) sunt probleme de actualitate, în dragoste sau în viaţa de zi cu zi, care ne pot pune în pericol fericirea. Decizii care, odată luate, ne-au marcat definitiv existenţa şi numai un psihoterapeut ne-ar mai putea schimba emoţiile trezite de acele experienţe (cazul Erica). Sau poate, căutând dragostea vieţii noastre în sute de persoane, nu observăm că persoana de sub nasul nostru este de fapt adevărata fericire (cazul Clara).

PR-ul si-a facut treaba cum trebuie, am primit sambata un hanorac negru, un CD cu fotografii si comunicatele de presa cu tot ce trebuia sa stiu despre noile seriale care vor fi difuzate. Pacat ca nu am primit si primele doua episoade, ca sa imi dau si eu cu parerea inainte sa apara la TV. Ar fi fost chiar interesant. Oricum, presimt ca nu doar fetele vor urmari serialele, la cum arata eroinele, mai ales Clara, adica Melanie Doutey, care cica ar avea si un fel de blog.

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
penciu alexandra
Vizitator
penciu alexandra

cand va incepe “in mintea ericai” sezonul 2?

Andrei
Vizitator

Prinde si la baieti…
Mi-a placut foarte mult acest serial si de curand am terminat de vizionat sezonul 3. Abia astept sa inceapa sezonul 4 (in aceasta toama) Pentru cei care doresc o prezentare subiectiva a serialului va poftesc sa cititi urmatorul articol: http://roxandrei.ro/filme/being-erica-serial-educational/