Colegi.ro, linkedin wannabe?

De ce ti-ai face cont pe Colegi.ro? Sa iti faci ai multe relatii si sa le mentii mai bine. Sa devii mai cunoscut. Sa iti cresti numarul de oportunitati de care te poti lovi. Poate sa fii si mai usor angajabil de companii care vor sa arunce cu miile de euro in tine 🙂

Colegi.ro devine astfel un instrument de relationare si de branding personal, primul 100% romanesc.

Sursa

Cam lipseste continutul pe acolo! Nu zic, au ei noroc cu baza de date preluata de la Bestjobs de unde au importat toate conturile, dar cand vezi ca toti colegii tai nu au nici macar o fotografie la profil, ca sa nu mai zic de profilurile goale complet si abandonate, iti cam piere cheful de stat pe site. Nu mai zic de discutiile legate de licee sau facultati, antice si de demult. E clar ca e nevoie de niste editori, pentru a anima un pic lucrurile. Poate ar prinde bine si o Ruxa pe acolo.

Noro, un concurs gen ” completeaza-ti profilul si poti castiga 1000 euro” pe cand?

Apropo, ati vazut pe colegi.md descrierea? Colegi.md – Prima reţea socială din Moldova, cea mai bună metodă de a găsi colegi de scoală, de servici, de interese şi băstinaşi.

Deci bastinasi da?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
noro

hahaha

colegi.ro functioneaza ca un rolodex. Baza de date cu datele tale de contact. Managementul relatiilor. Daca vrei content (poze, bla bla si video) avem alte situri. Colegi e orientat spre business.

Pozele o sa vina si ele. In principiu puse de useri. Ce te grabesti asa… Nici macar nu am facut lansarea oficiala. Mai sunt o gramada de buguri si feature-uri de implementat, inclusiv partea de locuri de munca… E foarte complex situl.

Sa stii ca nu fac concurs (momentan). Deci poti sa iti faci cont de acum 😛

Mersi
noro

Marius Sescu

Noro, am cont, de fapt chiar mai multe. Doar ca nu le folosesc. Oferiti-mi ceva in plus fata de ce e pe piata si ma mai gandesc.