Review libraria-cafenea Avant Garde, Iasi

A trecut ceva timp de cand am intrat in Iasi intr-o librarie, de fapt a trecut mult timp de cand am mai intrat intr-o librarie punct. In primul rand, pentru ca majoritatea par demodate, iar in al doilea rand, pentru ca am inceput sa citesc majoritatea cartilor pe calculator, desi stiu ca afecteaza vederea etc…

Totusi, nu pot sa zic ca nu imi este dor de o carte buna, tiparita, eventual alaturi de o limonada rece. Am zis de limonada pentru ca am aflat ca s-a deschis in Iasi o librarie care combina oferta de carti cu cea a unei cafenele ( servesc si limonada ), o miscare buna pentru a atrage clienti noi si a veni cu ceva altfel pe piata. In afara librariile de genul asta sunt peste tot, deci sunt incantat ca a aparut si in Iasi o initiativa de genul asta.

Libaria – cafenea Avant garde se afla pe strada Lapusneanu nr. 16, fata in fata cu Corso. Acum sa nu va asteptati la un decor futurist in interior, ci mai degraba la o amenajare
Citeste mai departe

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Gina

chiar vreau sa ajung in cafeneaua aia ca sa vad cum e atmosfera. merci de review, chiar aveam nevoie. data trecuta cand am fost in iasi abia se construia cafeneaua si ma bucur ca au finalizat-o.

Viorel Calinescu

merg si eu la cafea…nu stii se fumeaza? 😉

Nico

nu se fumeaza, atmosfera e frumoasasi preturile foarte ok 🙂

Ciprian Epuras

Nu stiu daca ati auzit, dar s-a deschis o librarie-ceainarie-cafenea absolut superba la Sibiu. Este de fapt o extindere a librariei Humanitas C. Noica.
Un spatiu incredebil in vare poti savura o carte si un ceai (au in jur de 50 de sortimente de ceai, foarte darnica oferta de ceai).Recomand cu caldura tuturor. La inaugurarea Nicolae Manolescu a spus ca este cea mai frumoasa librarie din tara, si vazand-o ii dau dreptate. Daca ajungeti pe la Sibiu, nu ezitati sa aruncati o privire inauntru.