fbpx

Concurs: Dau o invitație la Bucharest Technology Week

Între 23-29 mai are loc Bucharest Technology Week,  evident în București, un eveniment fain pentru cei pasionați de gadgeturi și pentru antreprenori, care ajunge și în România după ce s-a organizat în Londra, New York sau Berlin. Ar fi trebuit să fiu și eu acolo, dar cum nu pot ajunge, ofer o invitație pe blog, trebuie doar să completați AICI numele, adresa de email și codul BTW-Marius. Vineri 20 mai se face extragerea prin random.org și câștigătorul va fi contactat de organizatori.

Ce este Bucharest Technology Week?

Evenimentul isi propune sa celebreze comunitatea locala de tehnologie printr-o saptamana de evenimente in tot orasul. Astfel, evenimentul reuneste:

4 zile de conferinte tematice de business desfasurate la Athenee Palace Hilton. Conferintele reunesc speakeri din mediul international si local, lideri in domeniul lor, care vor prezenta studii de caz aplicabile in business. Targetul conferintelor sunt oameni senior din companii (senior-management si decidenti), cu o audienta de aproximativ 250 participanti/conferinta.

  • 24 mai: Innovation Summit
  • 25 mai: Brands+Tech Summit
  • 26 mai: Enterprise-IT Summit
  • 27 mai: Java Dev Summit.

Aici poti gasi agenda celor 4 evenimente.

3 zile de expozitie interactiva in Piata George Enescu – Ateneu, in weekend-ul 27-29 mai. Aici vor fi prezentate inovatii tehnologice, printre care: gadget-uri, drone, roboti, masini electrice si hybrid, solutii de transport electric, 3D Printing, smart homes si multe altele. Sunt asteptati peste 10.000 de participanti, de la parinti cu copii, pana la antreprenori, oameni de business si pasionati de tehnologie de toate varstele.  Aici poti gasi lista de expozanti confirmati pana acum.

Peste 30 de evenimente partenere in tot orasul, desfasurate pe temele principale (inovatie, marketing, enterprise solutions, developers si start-ups). Aici poti sa vezi toata lista de evenimente.

Nu uitați să treceți codul BTW-Marius dacă vă înscrieți pentru a câștiga invitația, aveți timp până vineri. Cititorii care nu completează acest cod sunt excluși.

A, să nu uit, distracție plăcută câștigătorului!

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *