fbpx

Castiga cartea pe care ti-o doresti

Update: câştigătorul este revalid, cu comentariul nr. 9, mai exact cartea Atlasul Poparelor Din America – Jean Sellier. L-am ales pe el deoarece si mie mi se pare o carte foarte interesanta, plus că am fost mereu interesat de civilizaţiile dispărute. Îl voi contacta pe email pt ca Libris să îi trimită cartea. Mulţumesc tuturor!

Mai citim? In ritmul agitat in care traim, mai avem timp sa ne oprim, sa respiram si sa intoarcem pagina dupa pagina? Eu cred ca da. Acum citesc mai mult decat citeam in urma cu cativa ani, dar mai putin decat citeam in copilarie. Citesc mult pe calculator, dar vreau sa cresc proportia cartilor citite pe hartie. Stiti cum e, nimic nu se compara cu o carte buna, mai ales daca e in formatul clasic.

carti

Probabil ca si voi vreti sa cititi mai mult decat o faceti acum. In fond, cititul e una din activitatile care contribuie cel mai mult la dezvoltarea noastra. Asadar, fac un concurs pe blog impreuna cu prietenii de la libraria Libris, un concurs din care castigam cu totii. Voi puteti castiga o carte pe care vi-o doriti, eu ma aleg cu niste recomandari de carti bune, cel putin asa sper.

Care e mecanismul? Simplu, ma intereseaza recomandari de carti legate de marketing, PR si comunicare, dezvoltare personala dar si cultura generala sau istorie. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti cartea pe care o doriti din categoriile de mai jos:

Dupa ce ati ales cartea reveniti pe blog si lasati un comentariu cu linkul catre carte si motivul pe care v-o doriti sau motivul pentru care cartea merita citita. Comentariul cel mai interesant, adica cel care ma va convinge cel mai mult ca aceea carte merita citita, va fi ales castigator. Daca nu va apare comentariul imediat nu va ingrijorati, probabil intra in spam datorita linkului, dar il recuperez eu cand am timp.

Va rog sa comentati cu o adresa de email reala, ca sa va pot contacta daca sunteti castigator. In plus incercati sa va incadrati in maxim 50 de lei valoarea cartii. Concursul incepe azi 03.03 si se termina pe 9.03. Pe 10.03 anunta castigatorul pe blog, il contactez, iar Libris ii va trimite cartea direct acasa.

Sa incepem concursul: ce carte vreti sa cititi si mai ales, de ce?

Recomandă

13 Comentarii

  1. http://www.libris.ro/istorie-universala/reflectii-asupra-unui-secol-xx-uitat—tony-judt-POL973-46-1753-1–c7925–p367956.html
    Am ales cartea aceasta deoarece contine aspecte ale istoriei recente, detalii despre o societate care a fost lasata in urma insa care inca ne urmareste in viata prin concepte si principii ce dainuie latent in fiecare din noi dar in primul rand in mintile celor care conduc lumea. Nu vorbesc despre teorii ale conspiratiei ci despre ideologii concrete cu care ne luptam zi de zi.

  2. http://www.libris.ro/istoria-romanilor/istoria-militara-a-daciei-post-romane-376-614—CDS973-537-054-8–c7924–p368605.html

    Am mai citit cate ceva despre perioada asta si nu-s inca foarte lamurit ce s-a intamplat acolo. Citesc tot ce prind despre daci la fel cum sunt pasionat si de al 2-lea razboi mondial. Am fost crescuti de mici cu niste istorioare atat de comuniste si de eronate despre ce si cum s-a intamplat in unele “bucati” de istorie ca-ti vine sa tampesti.

  3. http://www.libris.ro/psihologie-psihanaliza/psihologia-jocurilor-video—serge-tisseron-TRE973-707-415-7–c7938–p366725.html
    Asta este cartea pe care am ales-o, din 4 mari motive:
    Primul este că sunt gameriţă de peste 10 ani.
    Al doilea este că mă pasionează psihologia, ba, colac peste pupăză, o mai şi studiez.
    Al treilea e că, la un moment dat, mai în joacă, mai în serios, mi-a tunat mie o teorie gen “oamenii care joacă jocuri video sunt mai puţin stresaţi decât cei care nu” şi m-am apucat să le fac teste S.T.A.I tuturor cunoscuţilor mei. Şi, deşi nu poate fi luat de bune micul meu studiu, mi-a ieşit că am avut dreptate. Sunt curioasă dacă e pe bune chestia asta şi am o vagă senzaţie, citind descrierea cărţii, că voi afla răspunsul de acolo.
    Iar al patrulea motiv e că îmi place cum majoitatea jocurilor video folosesc metode psihologice cunoscute pentru a creea dependenţă şi chiar aş vrea să aflu mai multe despre ele.
    Nu ştiu ce motive ai avea tu să citeşti o astfel de carte însă, cu siguranţă, daca ai jucat fie şi un simplu Solitaire la viaţa ta, ai fi curios să afli ce motive te-au făcut să stai 10-15 minute ţintuit pe scaun şi să dai click-uri în neştire acolo.

  4. Disclaimer: din păcate nici una dintre categoriile propuse de tine nu mă pasionează mai mult decât asta, aşa că am ales să fiu o rebelă şi să scriu exact despre ce îmi doresc eu. 🙂

  5. Salut tuturor,

    http://www.libris.ro/atlase-enciclopedii/atlasul-poparelor-din-america—jean-sellier-NIC973-748-249-5–c7890–p321620.html

    Cartea pe care am ales-o este de fapt o enciclopedie a popoarelor care au disparut de pe sau inca mai traiesc pe intreg cuprinsul Americii de azi, in ambele ipostaze, de colonii si colonizatori. Consider ca este un subiect cat se poate de interesant, avand in vedere faptul ca pe acest vast continent isi au originea unele dintre cele mai dezvoltate economii ale lumii, SUA si Canada, dar si tari precum Mexic, Brazilia, Argentina si Chile, care ofera un potential deloc de neglijat. Multe lucruri interesante despre aceste tari sud-americane le-am aflat dintr-o o carte intitulata ‘Born in blood and fire’ pe care v-o recomand cu placere, bineinteles, dupa enciclopedie 😉
    In afara de acest lucru, anul acesta am de gand sa particip la un forum international in America de Sud, pentru care trebuie sa scriu un eseu legat de aceasta regiune – ce fel de probleme intampina in ziua de azi si care sunt solutiile. Cred ca aceasta enciclopedie mi-ar putea sari in ajutor ca sa fiu aleasa ca participanta.

    Multumesc mult. Sa aveti spor la treaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *