fbpx

COORDONATOR DE ECHIPE – 700$-2000$!

Nu ofer eu asa ceva, relaxati-va!
Dar pe Ejobs, Bestjobs si nu numai, e plin de anunturi de genul acesta. Ce nu scrie acolo, desi ar trebui, este MLM (Multi Level Marketing).
Adica te prostim sa vii la noi, ca sa prostesti si pe alti sa vina, si tot asa. Iti garantam clipe de vis cu datorii la banci! 😀
Bine, anuntul oficial suna bine:

Descrierea postului:
COMPANIE SUA invita persoane serioase,deschise la informatii noi,ingineri,cadre medicale,economisti,profesori,militari,casnice,pensionari,manageri.Program FLEXIBIL 500$-2000$.Persoane interesate sunati la tel.0722.82.60.33,021.330.96.57.
Cerinte:
SERIOZITATE.
Oferta (bonusuri, beneficii):
Calatorii in strainatate.

Mda, adica eu daca sunt o persoana serioasa pot castiga 2000 de parai? Incredibil, si trebuie doar sa fiu deschis la informatii noi!
Pentru toti cei cu anunturi de genul: Treceti la munca, nu la prostit lumea!
Stai, de fapt asta e munca voastra!
Si pentru cei care citesc articolul, nu mai puneti botul, daca chiar credeati asa ceva! 😉

Recomandă

4 Comentarii

  1. toti cei cu anunturi de genul: Treceti la munca, nu la prostit lumea! Stai, de fapt asta e munca voastra! Si pentru cei care citesc articolul, nu mai puneti botul, daca chiar credeati asa ceva! [IMG :wink:] by Marius Sescu | Posted in Asa nu |No Comments

  2. sunt aia de la Herbalife. e o afacere tare dubioasa, cel putin in Romania, dar macar produsele alora sunt bune. te pun sa vinzi ( la fel ca la Avon) produse facute numai din plante, pentru sanatate etc. iar salariul ala e o aberatie. ca sa castigi 700 trebuie sa vinzi de vreo 5000$.

    muzikant’s last blog post..Playback vs. Live

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *