Cronica Cartotasilor, campanie de promovare online

Huidu m-a cautat azi pe messenger, doar ca eu nu eram conectat la Yahoo messenger, in schimb ma aflam pe okazii.ro. Interesanta ideea campaniei de promovare online, bannerul ala apare exact ca o fereastra de messenger. Totusi, umorul pe care tot il promoveaza ei nu e cam fad de acum, aceleasi poante reciclate iar si iar?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
cristinachipurici
Member

Editia de saptamana trecuta a fost chiar prea tare 🙂 As avea de reprosat doar ca se lungeste prea mult, ar fi mai tare daca ar fi mai scurta si mai comprimata (unele glume sunt trase de par doar ca sa aiba cu ce sa umple emisiunea)

Marius Sescu
Vizitator

Mie mi se pare asa 90% din emisiune Pyuric. Desigur, eu am un simt al umorului prea scazut… :d

alex
Member
Marius
Vizitator

Nu numai pe okazii… campania lor este cam agresiva, atata timp cat fereastra se nimereste exact in mijlocul paginii, sta destul de mult si nu o poti inchide. Si revine destul de repede.

maricica
Vizitator
maricica

banner-ul se poate inchide…daca dai click pe butonul cu X, exact ca la messenger…..eu am reusit…poti si tu!!!…da tre sa stii sa umbli….
Cat despre emis e f tare….tineti-o tot asa!!

Marius Sescu
Vizitator

@Maricica – se poate inchide, dar apare direct in mijlocul paginii, ceea ce nu e tocmai ok, mai ales daca chiar incerci sa citesti ceva in timpul asta din pagina respectiva.

Floryan
Vizitator

Marius, campania asta o fac ei cam la fiecare inceput de sezon. Uite un articol de pe blogul meu personal: http://www.yoyolino.com/funny-and-bad/cum-sa-ti-enervezi-vizitatorii.html la inceputul lui septembrie 2008:)