fbpx

Cu ce vine în plus Facebook Questions

Nu sunt genul care folosește serviciile de Q&A. Exista suficiente site-uri pe nișa asta, în Romania pe primul loc e TPU, în afară Quora este mediatizat intens iar Yahoo Answer conduce detasat în top.

facebook questions

Totuși, noua versiune Facebook Questions s-ar putea să prindă la public, datorită posibilității de a pune întrebări doar prietenilor pe care îi ai în rețea și a gradului de utilizare Facebook.500 de milioane de utilizatori sunt o forță, indiferent de unghiul din care privești lucrurile.

Revenind la serviciul de întrebări, mi se pare stupid să postez o întrebare la care poate răspunde oricine de pe Facebook și care poate fi văzută de toți utilizatorii, dar e ok să pot adresa o întrebare tuturor prietenilor pe care îi am într-un oraș sau care lucrează într-un anumit domeniu.

Gândiți-vă de câte ori nu vroiați să întrebați mai mulți prieteni aceeași întrebare. Trebuia să le trimiteți mesaje pe Messenger, emailuri, poate chiar să îi sunați. Insă dacă toți prietenii aceia sunt pe Facebook (ceea ce e foarte probabil) lucrurile se simplifică.

O prezentare a serviciului aici.

Voi puneți întrebări online sau sunteți la fel de reticenți ca și mine în utilizarea serviciilor de Q&A?

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *