fbpx

Cuceritorul.ro: Dinu, Alexandra Avram si cuptorul cu microunde

Deci iar sunt trei in ….

Dinu profita de tehnologia Inverter a cuptoarelor cu microunde Panasonic pentru a cuceri orice femeie pe care si-o doreste.

Ce treaba au cuptoarele Panasonic Inverter cu agatatul femeilor? Cuceritorul.ro, ultima campanie Panasonic in Romania, incearca sa stabileasca o conexiune interactiva cam fortata, iar Alexandra Avram contribuie si ea la stabilirea armoniei sexuale senzuale, in mai multe ipostaze.

Interesanta campania din punctul de vedere al interactivitatii online, ciudata este insa folosirea 3 in p*** mea Girl, Alexandra, in campanie. Eu cred ca agentia care a conceput strategia de promovare a produsului a vrut sa profite de celebritatea trecatoare creata in jurul individei. Vom vedea daca a fost o miscare inteligenta… sau nu!

Via Zoso

Recomandă

4 Comentarii

  1. Zoso, aveam impresia ca abia a fost lansata, dar e de pe 2 decembrie campania, iar spotul cu Despot a aparut pe 3 dec. Ai dreptate, dar la doua noaptea nu am conectat toate punctuletele.

    Oricum, sunt sigur ca cei de la Panasonic se vor bucura de notorietatea adusa de “inteligenta” Sporty in campanie, desi am vazut ca s-au inspirat din afara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *