fbpx

Cum promovezi un muzeu in epoca moderna

Se pare ca cei de la Museum of London au gasit o solutie creativa pentru a promova lansarea unei galerii noi: au lansat o aplicatie pentru iPhone, StreetMuseum, care îţi arata cum aratau strazile Londrei în vremuri demult trecute. Nu e nimic extraordinar, aplicatia suprapune fotografia locatiei vizibila pe ecran cu o fotografie veche a zonei respective, dar efectul de wow e garantat. Dovada faptului ca se poate face promovare si cu bani putini, trebuie insa sa fii creativ si dispus sa inovezi.


Via Nicoleta

Apropo, noi mai avem muzee? Le promoveaza cineva? Cum?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Uite, un prieten de-al meu chiar se ocupa cu chestia asta….bine, nu numai cu promovarea muzeelor ci si cu alte lucruri frumoase din tara asta > http://www.traiesteromaneste.ro/tag/muzee/. Intr-adevar, nu promoveaza printr-o aplicatie mobila, insa in Romania este destul de greu sa gasesti un programator pt. iOS sau Android si chiar daca il gasesti, de obicei vine cu un pret mare. Nu suntem inca acolo:(

    • True, costurile unei aplicatii nu sunt chiar mici, dar eu ma refeream comparativ cu o campanie de promovare pe care ai da 10-20k euro, nu ma gandeam chiar la 500 euro si doua fluturase distribuite la colt de bloc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *