Cum să faci bani pe net – 7 metode garantate (din ziare)

Trecând peste faptul că mi se pare o tâmpenie extraordinară să dai anunțuri în ziare tipărite în care încerci să promovezi diverse sisteme gen per pay click sau MLM-uri online bazate pe referali, e chiar amuzant uneori să vezi ce fel de indivizi dau anunțurile și mai ales, ce formule folosesc pentru agățarea victimelor dornice de îmbogățire rapidă online. Evident, fiind vorba de anunțuri date în ziare de grămadă și IQ-ul celor care le publică este subunitar.

Cum tot am frunzărit ziare cu anunțuri în perioada asta, am făcut pentru voi o selecție cu cele mai bune metode de îmbogățire online din ziare. Nu vă rămâne decât să le luați în calcul și să acționați. Cine știe, poate că următorul Bill Gates se ascunde printre voi.

Primul anunț – textul sună destul de bine. Remarcați câștigurile fabuloase ce pot ajunge la 0,01 euro pe click. Da, există clic în limba română, dar trebuie să ai 4 clase ca să știi asta.

bani pe net 1

Al doilea anunț – rețineți că banii online se fac foarte ușor în ziua de astăzi prin idei de afaceri bine puse la punct. De aia amărâtul care a dat anunțul nu are bani pentru o adresă de email decentă și folosește una de Yahoo, pentru că el are multe idei de afaceri.

Al treilea anunț – site-ul este de mare angajament, cu o grafică impecabilă realizată în 1900 toamna și cu o adresă web scurtă și ușor de reținut. Anunțul încearcă să îți vândă ceva imposibil de obținut, bani făcuți ușor, fără muncă, din confortul casei tale. Fraieri să fie, că bani de anunțuri se găsesc.

Al patrulea anunț – afaceri testate, e suficient să îi trimiteți un email lui Bogdănel. Da, e același tip cu anunțul nr. 2.


Al cincilea anunț – exprimare la persoana întâi, introducerea rețelelor sociale în ecuație, și pentru prima dată este promovat direct linkul de referal direct în anunț. Mult succes și cale bătută, vorba poetului.

Al șaselea anunț – te poți îmbogăți scriind emailuri și anunțuri? Ce drăguț, dacă știam de sistemul ăsta eram deja bogat, la câte sute de mii de emailuri am trimis. Vorbiți cu Gigi, el are de LUCRU pentru voi.


Ultimul anunț, al șaptelea – amărâtul care a dat anunțul nu și-a permis decât un blog gratuit pe Blogspot, dar el ne va învăța cum să facem afacem serioase pe net. Vă dați seama, putem câștiga până la 1000 de dolari. Incredibil! Și eu zic că nu merită, dar nah, se găsesc probabil câțiva proști care să îl creadă!

Deci nu se pot face bani pe net? Ba da, dar cu multă muncă și răbdare.

Încă nu îmi vine să cred că există idioți care publică astfel de anunțuri prin ziare.

Întrebarea este câți oameni chiar îi cred și îi contactează, în speranța că vor face bani online rapid, fără efort?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Bani din online, de la Marius Sescu. […]

4n0n1m

Cauti una si dai de alta, uite asa intamplator am dat si eu de articol. De apreciat interesul tau de a deschide ochii “incepatorilor” asupra pericolului pe care-l reprezinta vechile metode de a face bani online si nu ai cum sa nu te intrebi: A cui e Vina? Esti ironic in mare masura poate pentru ca tu iti permiti un domeniu platit si o adresa de email decenta. In rest nu deduc din blogul tau decat ca tu esti un pic mai avansat dar oare te-ai indrebat daca ceea ce promovezi tu sau modul in care promovezi nu te face… Citește tot »

Alexandra

frumos articolul si dap e bine sa dai idei , dar nu mereu este si adevarat ceea ce vezi , sant inca oameni care fac mii de euro pe net .

Bancioi Ilie Romeo

Bani pe net fara investitii Castiga bani pe internet fara sa investesti un leu Profita de perioada de prelansare Afacerea WAZZUB WAZZUB este o comunitate globala in faza de prelansare. Companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de dolari in fiecare trimestru, doar pentru ca noi, utilizatorii de internet folosesc serviciile lor. Facebook valoreaza peste 50 de miliarde de dolari doar din cauza numarului foarte mare de utilizatori inregistrati. Este timpul ca noi, utilizatorii, sa decidem cine sa castige aceste sume enorme de bani. WAZZUB este prima comunitate globala care isi plateste utilizatorii inregistrati. WAZZUB: – Gratis pentru totdeauna –… Citește tot »

bogdan livinti

Marius a publicat comentariul tau, doar ca sa te faci de ras cu scamul tau mr. baicoi

Bucur

cei care umbla pe internet cred despre ei ca sunt putin mai inteligenti de atat si nu baga in seama aceste anunturi…

bogdan livinti

clicuri de 30 sec rofl

Sorin

Cea mai interesanta chestie mi se pare ca au aparut din nou companii care sa isi concentreze atentia catre ziarele printate…De exemplu, http://www.mediapress.ro publica anunturile in mai multe ziare si in acelasi timp si pe internet…E un mod de a imbina modernul cu “clasicul” (un mod chiar eficient).

Dan

Nope…