fbpx

Am găsit un anunț pe tema asta pe shopmania.biz:

1000 de vizualizari pe Youtube

Acest serviciu ne-a fost solicitat de o gramada de clienti pasionati de promovarea prin Video Marketing.
Am facut un pic de research si am descoperit o solutie 100% sigura de a creste vizualizarile pentru videoclipul dumneavoastra de pe Youtube .
Ele nu se vor genera odata ci in timp, in functie de volumul ales dar nu pericliteaza videoclipul dumneavoastra sau contul de pe YouTube. Trebuie precizat ca aceeasi metoda merge si pentru Dailymotion, Vimeo , etc..
Dupa efectuarea platii cu Paypal va rog sa trimiteti email la bradudan@gmail.com cu urmatoarele date : linkul url ce trebuie promovat, si orice alte informatii considerati dumneavoastra ca sunt importante. La finalizarea comenzii veti primi pe email raportul cu toate inscrierile.
Cod: 1212
Pret: 7 €

Mai erau la anunțuri tot acolo și 10.000 de vizualizări pe Youtube cu 50 de euro sau 5000 de vizualizări cu 30 de euro.

Ce nu se menționează în anunț este dacă vizualizările vor fi făcute de o singură persoană care va urmări clipul în disperare până se ajunge la 1000/5000/10000 de vizualizări sau există mai mulți negrișori care fac asta simultan.

Oricum, nu înțeleg un lucru – după ce ai ajuns la numărul de vizualizări dorite pentru clipul tău viral ce faci? Te lauzi în rapoartele către clientul final că videoclipul lui a rupt toate topurile, a fost vizionat în draci sau cum?

Dacă un videoclip este făcut cum trebuie și are priză la public el va fi vizionat și trimis pe Facebook, Twitter, email, dacă e jalnic va fi ignorat. Oricum, nu cred că ajută pe nimeni să cumperi vizualizări pe Youtube, în nici un caz brandul care după va fi dezamăgit de promovarea online, fără să știe că videoclipul lui e de vină.

Corect?

7 Comentarii

 1. Corect.
  Mai sunt pe la noi firme care iti garanteaza followers pe Twitter, fani pe Facebook, totul la pachet.
  Dupa ce ii obtii vezi ca nu ai ce face cu ei intrucat nu reprezinta clientii sau fanii tai, sunt doar niste cifre.
  Ne imbatam cu apa rece.

  • I-am văzut și pe ăia, e aceeași poveste ca la concursurile de Like-uri de pe la noi, unde se trezesc că au fani din China sau Brazilia complet inutili pentru brand.

  • Nope, acolo e altceva. Dai Like paginii pt a participa la un concurs unde poți câștiga ceva după ce participi, eu mă refeream la concursurile gen Dai Like și poți câștiga sau Adună cât mai multe Like-uri și poți câștiga…

 2. Salut!

  Interesant postul!

  Asta e una dintre cele mai mari aberatii, sa cumperi views si subscriberi! Eu nu as recomanda niciodata nimanui sa faca asa ceva!

  In primul rand, Google si YouTube se uita la rata de respingere. Poti sa ai 1.000.000, insa degeaba daca lumea se uita doar 10 secunde.

  Mai mult, nu vei putea ranka in YouTube si in Google sus daca ai o rata de respingere mare.

  YouTube se uita la modul cum interactioneaza vizitatorii cu clipul tau.

  Singura modalitate de a face views pe YouTube este de a crea continut de super-calitate si relevant.

  Bafta!

Lasă un comentariu